Ing-Marie Rundwall, Skåne NordVäst

”Min drivkraft är att låta mina uppdragsgivare och jag själv få växa till maxad potential.”

”Ledarskap och livet är lite enklare än vi tror, ett gott motto för att skapa pepp och mod att våga”

 
Ing-Marie Rundwall är en driven entreprenör som i sitt företag, Rundwall konsult, arbetar som organisations- och ledningskonsult runt om i Sverige. Hon jobbar med ledningsgrupper och enskilda chefer i olika former, allt ifrån utbildningar, coachning och föreläsningar. Ing-Marie driver också Utmanarpodden – en podd som handlar om ledarskap och livets utmaningar. 

”Jag är en entreprenör som vill lära mig nya saker varje dag. Min drivkraft är att låta mina uppdragsgivare och även jag själv får växa till maxad potential. Ledarskap och livet är lite enklare än vi tror, ett gott motto för att skapa pepp och mod att våga”

Hur kom det sig att du blev mentor och vad är det bästa med att vara mentor?

”Jag fick frågan om att bli mentor av NyföretagarCentrum Skåne NordVäst, antagligen för att jag har en stor nyfikenhet på människor och gärna hjälper, stöttar och utmanar människor att vilja och våga lite ner.” 

Vad har du själv lärt dig i rollen som mentor? 

”I rollen som mentor så får man en möjlighet att lära känna olika branscher och höra hur andra företagare tänker och agerar. Så lärande och inspirerande!”

Vad ska man tänka på som mentor när man går in i mentorskapet?

”För mentorer skall de ledande orden, enligt mig vara: att lyssna, ställa frågor och våga vänd spegeln inåt! är de ledande orden: lyssna, var nyfiken och ställ frågor För en adept är de ledande orden: lyssna, ställ frågor och våga vända spegeln inåt. För egen del så tycker jag att det underlättar om man i samband med möten tar en fika eller en walk ´n talk.”

Ing-Maries tips till dig som startar:

  • Berätta om dina idéer för andra! 
  • Våga tänka stort, men gör det lilla!