Behöver du hjälp med ditt företag eller din affärsidé?

NyföretagarCentrum hjälper dig förverkliga dina drömmar samtidigt som vi bidrar till ett mer hållbart samhälle genom fler nya livskraftiga företag i Sverige.

Hos NyföretagarCentrum kan du få kostnadsfri och konfidentiell rådgivning från någon av våra rådgivare runt om i landet.

NyföretagarCentrum hjälper dig med alla dina frågor oavsett om det gäller att utveckla din affärsidé, när du är i uppstart eller om du nyss har startat.
Ta chansen att få en tryggare och stabilare start.

Så här går det till

Hitta ditt närmaste lokala NyföretagarCentrum

NyföretagarCentrums lokala rådgivare har själva erfarenhet av företagande. Hitta ditt lokala NyföretagarCentrum här!

Alla NyföretagarCentrum

Boka kostnadsfri rådgivning

Våra rådgivare har själva erfarenhet av företagande. De har många års erfarenhet av företagande inom olika branscher och kan därför ge bra hjälp och stöd till dig när du startar ditt företag. På den lokala bokningssidan väljer du själv vilken tid och den rådgivare som passar.
Boka rådgivning

Ha rätt underlag och kom förberedd

Tänk på att för att få ut så mycket som möjligt av rådgivningen så är det bra att vara förberedd inför mötet. För att kunna ge dig så goda råd som möjligt är det bra om du innan ditt möte med NyföretagarCentrum har funderat kring eller arbetat på din affärsplan.
Till affärsplanen

Vanliga frågor om rådgivning

Ja! Rådgivning från NyföretagarCentrum är helt kostnadsfri.

Vår rådgivning är konfidentiell vilket innebär att den rådgivare du går till får inte tala om för någon att du varit hos oss eller vad din affärsidé handlar om. Den dag du registrerar ditt företag så kommer det att bli offentliga uppgifter.

Det går inte att boka rådgivning via NyföretagarCentrum Sveriges telefonnummer. Om du vill boka rådgivning kan du göra det online på ditt lokala NyföretagarCentrums hemsida. Du kan hitta ditt lokala NyföretagarCentrum här

Även när man tar över ett familjeföretag eller om man köper ett företag så är man ju ny som företagare och är självklart välkommen till oss för hjälp.

Nej, NyföretagarCentrum är inte en del av Arbetsförmedlingen eller annan myndighet.

Med hjälp av våra
partners kan vi erbjuda dig tjänster och produkter som underlättar för dig och ditt företag.

Våga satsa på något nytt, vi finns här för att du ska kunna ta steget och göra det du brinner för.