Erbjudanden till dig från NyföretagarCentrum Sveriges partners!

Halva priset för hela passionen

Halva priset för hela passionen

När du startar företag är vi på Visma Spcs officiellt din största fanclub och du får stående ovationer! För att kicka igång så får du som precis startat eget företag halva priset första året när du väljer vårt ekonomisystem för bokföring och fakturering, Visma eEkonomi.

(mer …)

Till erbjudandet

50% rabatt på automatisk bokföring via din bank!

Enkelt bokförings- och faktureringsprogram där gratis bokföringsrådgivning och bankkoppling ingår. Enda programmet som skapar bokföring automatiskt från dina bankhändelser. Du slipper dubbelarbete och kan ta vara på det arbete du redan idag gör i din internetbank. Våra kunder sköter sin ekonomi enkelt själva och känner sig som proffs!

(mer …)

Till erbjudandet

Starta företag med Fortnox

Gör det inte svårare än det behöver vara. Starta med ett färdigt aktiebolag hos Fortnox. Vi tar fram dokumenten som krävs och sköter kontakten med Bolagsverket. Du kan ansöka om bankkonto digitalt, samtidigt som du beställer ditt nya bolag. F-skatt och moms? Du kan få hjälp att registrera även det. Tryggt och enkelt, precis som det ska vara mitt i uppstarten. (mer …)

Till erbjudandet

Fixa företagslivet med Fortnox

Det ska vara enkelt att driva företag. Hårt arbete, javisst. Men aldrig krångligt. Smarta funktioner hjälper dig med allt från att bokföra och fakturera till att få ordning på inköp och kvitton. Det ger dig trygghet och kontroll. Prova kostnadsfritt i 6 månader och fixa företagslivet med Fortnox.

Till erbjudandet

Uppstartslån

Marginalen Bank har som första svenska bank fått en mikrogaranti från Europeiska Investeringsfonden (EIF) för att underlätta för mindre företag med upp till nio anställda att få lånefinansiering. Tack vare garantin från EIF finns ett unikt låneerbjudande för småföretagare för lån upp till 250 000 kronor.

Till erbjudandet

Erbjudande från PRV

På PRVs hemsida hittar du mycket bra information om patent, designvarumärkeupphovsrättutgivningsbevis men även aktiviteter för att sprida kunskap och ge stöd till företagare.

Introduktion till PRV-skolan from PRV on Vimeo.

(mer …)

Till hemsidan

Ta betalt med Swedbank Pay

Vi har samlat allt du behöver för att ta betalt enkelt och säkert av dina kunder samt få pengarna överförda till ditt konto.
Oavsett om din försäljning sker online, i butik eller på restaurang har vi betalningslösningarna för dig.Som medlem hos NyföretagarCentrum får du extra förmånliga priser på våra tjänster. Kontakta oss för ditt individuella pris.

Till erbjudandet

Telia hjälper dig med:

jobbmobilen, webbhotellet, Microsoft 365 och webbadressen

Till erbjudandet

Större trygghet med hjälp av Unionen

Det är inte alla som känner till att Unionen också har ett medlemskap för egenföretagare. Vi hjälper dig att öka din personliga trygghet som företagare genom vårt försäkringserbjudande. Du kan också få rådgivning och möjlighet att använda våra affärsverktyg för att utveckla ditt företag.

Ta del av våra samlade råd till egenföretagare på unionen.se

Till erbjudandet

Gratis försäkring i 3 månader!

Vad roligt att just du startar eget!

Vi vet att det är mycket att tänka på såhär i början innan du kommit igång med verksamheten. NyföretagarCentrum Sverige har därför tillsammans med Söderberg & Partners tagit fram ett grundpaket som ger dig en bra grundtrygghet om något skulle hända. Att bli företagare innebär ett risktagande. Att stå utan försäkring om olyckan är framme kan innebära livslångt ekonomiskt lidande.

Du får de 3 första månaderna gratis!

Till erbjudandet

Lätt att bokföra rätt – testa gratis i 30 dagar!

Med Björn Lundén Bokföring sköter du bokföringen på webben och i mobilen. I programmet finns allt du kan förvänta dig hos ett modernt bokföringsprogram och det passar för alla företagsformer.

Men bokföring handlar inte bara om programfunktioner, utan även om att ha koll på skatte- och redovisningsregler. Därför innehåller Björn Lundén Bokföring kunskapsstöd som gör det lätt att göra rätt.

Till erbjudandet

Bokerbjudande till dig som är kund hos NyföretagarCentrum

Information om företagande finns i överflöd på nätet, men hur vet man att den är uppdaterad och korrekt? I våra böcker får du sann och relevant information skriven av experter som dagligen arbetar med att hjälpa företagare och deras rådgivare med frågor kring företagets administration, skatter, redovisning, mm. Dessutom får du tips och råd om hur du kan agera smart för att få ut mer av ditt företagande.

Till erbjudandet

Företagslån med NyföretagarCentrum

Upp till 10% rabatt på lånekostnaden för dig som har varit hos NyföretagarCentrum. Ansökan är inte bindande, och helt kostnadsfri.

 

Till erbjudandet

Välkommen till Office Depot

Som nyföretagare hos NyföretagarCentrum har du fördelar till dina köp hos Office Depot.

För att komma åt dina avtalade priser behöver du ett konto. Registrera dig här eller logga in om du redan har ett.

(mer …)

Till erbjudandet

Försäkring för nyföretagare med 10% rabatt!

Svedea gillar småföretag eftersom dom är själva entreprenörer och förstår värdet av snabba beslut och smarta processer.
Som nyföretagare är det massor att tänka på som affärsplaner, marknadsplaner, försäljningsbudgetar, lokaler, rekryteringar, leasingavtal osv.

(mer …)

Gör en intresseanmälan

Gör det du brinner för, låt din kassa sköta resten

Med vår kassalösning får du allt du behöver för att kunna sköta din försäljning. Både mjukvara och hårdvara, kassasystem och betalningsalternativ. Den smarta kassan är enkel att anpassa och den sköter din bokföring automatiskt. Skulle något gå sönder kan du andas ut. Allt sparas i molnet.

(mer …)

Till erbjudandet

Kliently – enklaste vägen till juridisk hjälp!

Hos Kliently får du som nyföretagare direktaccess till våra jurister. Få rabatt på videomöten, avtal och 10% rabatt på alla videomöten i appen med rabattkoden NFCLAW2024. Du får även 15% rabatt på alla avtal som skrivs tillsammans med jurist. Följ anvisningarna på Klientlys hemsida och meddela juristen att du ä medlem hos NyföretagarCentrum för att ta del av rabatten.

Till erbjudandet

Kostnadsfri introduktionsutbildning om offentliga affärer

Visste du att det görs affärer med små ägarledda bolag på den offentliga marknaden för mer än 100 miljarder kr varje år! Dessa affärer är tillgängliga för alla bolag. Även för dig som är nystartad. PublicInsight har förenklat allt som har med den offentliga affären att göra. Vi hittar affärerna åt dig, hjälper dig att förstå hur det går till och hur du kan vinna affären. Börja din resa med vår kostnadsfria introduktionsutbildning.

 

Till erbjudandet

Snygga nyhetsbrev!

Gör dina besökare till lojala kunder med Get a Newsletter – den lättanvända tjänsten för nyhetsbrev.
När du signar upp, som besökare till NyföretagarCentrum, så får man 500 kontakter som man kan skicka upp till 2500 mail till per månad kostnadsfritt.

Till erbjudandet