Intervju – Rabie Salem

Därför engagerar sig Rabie Salem, vd på Contentor, en översättningsbyrå som specialiserar sig på att hjälpa e-handlare och bolag som säljer tjänster på nätet att få bra översättningar i NyföretagarCentrum Skåne Nordvästs styrelse.

Varför har du valt att engagera dig i NyföretagarCentrums styrelse?

Det är både en enkel och en bra fråga. Det är något som ända sedan starten, nu har jag varit med i några år, har känts viktigt och värdefullt och det känns som att det är en bra plattform för att kunna både påverka regionen vi finns i, hela nordvästra Skåne men också alla företag och potentiella individer som finns.

Som ledamot i styrelsen tycker jag att det är ett privilegium att kunna vara med och bidra till den operativa verksamheten och se hur vi kan bli större och starkare för att samtidigt också kunna ge ännu mer råd till alla de som drömmer om att antingen driva sin frisörsalong eller starta nästa Spotify.

Finns det andra fördelar med ditt engagemang?

Jag tror också att det är väldigt attraktivt för mig själv faktiskt. Jag lär mig massor när jag får möta  alla intressanta idéer. Jag tycker faktiskt att andra partners som kanske inte riktigt har varit med i den här sfären ska tänka en extra gång. Joina nyföretagarcentrum, var med och bidra där. Det är både attraktivt och det kan också gynna er i längden. Vi vill ju alla ha ett vitalt och starkt näringsliv och ett jättebra sätt det är att vara med som partner. Jag är ganska säker på att det förutom att det betalar tillbaka sig till hela samhället och att det är en viktig hållbarhetsfråga, både utifrån ett socialt perspektiv men också sysselsättningsmässigt, så tror jag att det kan leda till fler affärer både på kort och lång sikt.

Så se till att höra av er till oss här och välkomna in i värmen!