Våra rådgivare

Våra rådgivare är samtliga själva egna företagare, med erfarenhet av vad det innebär att börja från början. De har också nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Möt NyföretagarCentrum Skåne Nordvästs rådgivare

Christian Jönsson

De företagen Christian jobbat på är väldigt entreprenörsvänliga och den stilen av företagande har han alltid varit intresserad av och haft stort fokus på tillväxt, strategisk planering, göra affärsplaner och se till att det blir gjort. För 5 år sedan startade han en enskild firma inom consulting med fokus på verksamhetsutveckling, projektledning och under de senaste åren som egen företagare har han varit nere i detaljerna och vet vad det innebär att köra själv.

Ann-Sofie Frey

Ann-Sofie Frey har mångårig erfarenhet som affärsrådgivare, både vid företagsstarter och till etablerade företag som vill växa och utvecklas. Hon har i sin bakgrund erfarenhet av arbete med finansieringsfrågor, ett område som ofta behöver diskuteras såväl vid start som i växandet. Hon har även haft ledande befattningar och verkat i bolagsstyrelser. Ann-Sofie är själv företagare och känner stor motivation i att se människor omsätta sina tankar och idéer i handling, i att medverka till att man förflyttar sig framåt i sin vision.

Göran Håkansson

Göran Håkansson har lång erfarenhet av företagande i flera olika roller och han delar gärna med sig av sin breda kunskap till dig som står i startgroparna eller precis startat ditt företag.
”Keep it simple – make it happen” är ett av Görans motton och genom ett lyssnande öra och en nyfikenhet, både på de breda penseldragen och viktiga detaljerna, bidrar han ofta till att hitta olika perspektiv och lösningar utan att krångla till det. Han delar generöst med sig av misstag och framgångar och kan samtidigt ställa besvärliga och utmanande frågor. Trots mer än 35 år i arbetslivet är han ständigt nyfiken på att lära nytt och bidra till andras framgångar

Philip Fransson

Philip Fransson driver flera företag vill bidra med kunskaper som gör att personer som söker rådgivning hos honom på ett effektivt och målinriktat sätt kan ta sin produkt/tjänst till marknaden på en stabil grund. Vi är glada över att ha knutit Philip till oss vars egna erfarenheter som företagare och entreprenör kan bidra med insikter och skapa värde för personer som precis ska inleda sin företagsresa. Exempelvis vad som kan vara viktigt att tänka på i relation till det problem/behov du kommer lösa, ditt team, kapitalanskaffning, bolagsstruktur samt din produkt/affärsutveckling. Philips specialkunskaper finns inom tech, marknadsföring, affärsutveckling och produktutveckling.

Magnus Lidström

Magnus Lidström är norrlänningen som via Danmark hittade vägen till Skåne och Höganäs genom möten med rätt människor och som ledde honom till olika vägval. Magnus är civilingenjör och blev “landsförvisad” till Danmark under ett traineeprogram. Väl nere i regionen övergav han planerna på att återvända till Stockholm efter programmet utan flyttade över på svenska sidan. En runda som konsult ledde fram till starten av det egna bolaget tillsammans med en partner. Magnus har startat flera företag och till och med satt några företag i konkurs, vilket är en lärdom i sig. Som företagare måste man anpassa sig lite grann och företagen styrs ibland i en annan riktning än vad man själv tänk sig och det är omvärlden som formar det.

Magnus Nson Engelbäck

Magnus Nson Engelbäck har sitt stora fokus och sin kärnkompetens inom utveckling av verksamheter och att leda organisationer i förändring.

Magnus har varit VD för Ung Företagsamhet och är numera regionchef för Företagarna region Syd.

Boka rådgivning

Rådgivning är för dig som vill veta mer om att starta eget företag eller dig som redan driver företag, men vill få råd och hjälp. Du ska ha en affärsidé och det är en fördel om du har börjat på din affärsplan. Desto mer du förbereder dig, desto mer får du ut av rådgivningen. Du som bor inom Familjen Helsingborg är välkommen till vilken som helst av våra fysiska mötesplatser antingen i Helsingborg på Mindpark, i Ängelholm, i Höganäs eller Landskrona. Vi erbjuder även rådgivningar digitalt för dig som tycker det är smidigt!