Höstens Starta eget-kurser

Kursen är för dig som kommit en bit in i planeringen av din företagsstart eller nyligen startat. Du får ny kunskap samtidigt som du diskuterar och utvecklar din affärsidé tillsammans med andra nya/blivande företagare. 

Kursen hålls vid 5 tillfällen á 3 timmar

Kursen är kostnadsfri, men det är viktigt att du kan delta vid samtliga tillfällen. 
Intresseanmälan sker via länk under respektive kurs, där du anger namn, telefon, mailadress och mycket kort om din affärsidé.
Frågor? Maila mellerstaostergotland@nyforetagarcentrum.se.

LINKÖPINGANMÄLAN
Start tisdag 3/9, resterande tillfällen är onsdagar: 11/9, 18/9, 25/9 och 2/10, klockan 16-19.

NORRKÖPINGANMÄLAN
Start tisdag 24/9, resterande tillfällen är torsdagar: 3/10, 10/10, 17/10 och 24/10, klockan 16-19.

DIGITAL KURSANMÄLAN
Onsdagar 6/11, 13/11, 20/11, 27/11 och 4/12, klockan 16-19.

Deltagaravgift: 0 SEK

5 tillfällen á 3 timmar
– Du och ditt företag
– Räkna på din affärsidé, budget och finansiering
– Att växa
– Hållbarhet

– 
Att sälja med framgång

För dig som startat företag eller är nära uppstart. Observera att antalet platser är begränsat, så skicka in din intresseanmälan snarast.

Kursen är till för dig som är på väg att starta, nyligen har startat eller fortfarande känner dig som en nybliven företagare.

Vill du göra drömmen till verklighet? Eller vill du ta ditt företagande till en ny nivå? Utmana dig själv och ta nästa steg. Nyföretagarcentrums startseminarier ger dig både kunskap och inspiration. De skapar också handlingskraft som ger dig möjlighet att ta företagandet till en långsiktigt hållbar och lönsam verksamhet.

Vi på Nyföretagarcentrum och Almi har länge arbetat nära Sveriges småföretagare och våra startseminarier består både av inspiration och nyttig information. Men det som kommer att tillföra dig mest, är vi säkra på, är dialogen med andra företagare i samma situation. Seminarierna ger stort utrymme till att diskutera möjligheter och utmaningar med andra entreprenörer. Låt oss ta dig några steg närmare ett långsiktigt lönsamt och växande företag.

Seminarierna leds av erfarna rådgivare. Under deras ledning blandas information och diskussion under seminariets gång. Du får konkret kunskap och användbara tips inom olika ämnesområden. Du får också inspiration genom att lyssna till andra entreprenörers erfarenheter. Syftet med seminarierna är ge deltagarna ökad kunskap och inspiration och  bidra till personlig utveckling och ge handlingskraft att ta nästa steg.