Datum & tid:
2024-09-24 16:00:00
Plats:
Norrköping
Kontaktperson:
mellerstasostergotland@nyforetarcentrum.se

Ny fysisk starta eget-kurs 24/9 i Norrköping

Kursen är för dig som kommit en bit in i planeringen av din företagsstart eller nyligen startat. Du får ny kunskap samtidigt som du diskuterar och utvecklar din affärsidé tillsammans med andra nya/blivande företagare.

Norrköping – enbart fysiska träffar
5 tillfällen á 3 timmar.
Tisdag 240924, torsdagar 241003, 241010, 241017, 241024. Klockan 16-19.

Det här är en kostnadsfri fysisk kurs som hålls i Norrköping.

Intresseanmälan till mellerstaostergotland@nyforetagarcentrum.se där du anger namn, telefon, mailadress och jättekort om din affärsidé, så hör vi av oss till dig.

Deltagaravgift: 0 SEK

5 tillfällen á 3 timmar
– Du och ditt företag
– Räkna på din affärsidé, budget och finansiering
– Att växa
– Hållbarhet
– Att sälja med framgång

För dig som startat företag eller är nära uppstart. Observera att antalet platser är begränsat, så skicka in din intresseanmälan snarast till mellerstaostergotland@nyforetagarcentrum.se

Kursen är till för dig som är på väg att starta, nyligen har startat företag eller fortfarande känner dig som nybliven företagare.

Vill du göra drömmen till verklighet? Eller vill du ta ditt företagande till en ny nivå? Utmana dig själv och ta nästa steg. Nyföretagarcentrums startseminarier ger dig både kunskap och inspiration. De skapar också handlingskraft som ger dig möjlighet att ta företagandet till en långsiktigt hållbar och lönsam verksamhet.

Vi på Nyföretagarcentrum och Almi har länge arbetat nära Sveriges småföretagare och våra startseminarier består både av inspiration och nyttig information. Men det som kommer att tillföra dig mest, är vi säkra på, är dialogen med andra företagare i samma situation. Seminarierna ger stort utrymme till att diskutera möjligheter och utmaningar med andra entreprenörer. Låt oss ta dig några steg närmare ett långsiktigt lönsamt och växande företag.

Seminarierna leds av erfarna rådgivare. Under deras ledning blandas information och diskussion under seminariets gång. Du får konkret kunskap och användbara tips inom olika ämnesområden. Du får också inspiration genom att lyssna till andra entreprenörers erfarenheter. Syftet med seminarierna är att deltagarna ska få ökad kunskap och inspiration och bidra till personlig utveckling och ge handlingskraft att ta nästa steg.

Det är viktigt att du har möjlighet att delta samtliga tillfällen.

sep. 24