Så fungerar vår onlinebokning

Vi har onlinebokning till alla våra aktiviteter. Bokningen stänger 24 timmar innan. (Senare anmälan kan göras till vår mail.)

När du startar onlinebokningen visas hela vårt utbud i kronologisk ordning. Filtrera gärna på tema genom att klicka på symbolen i övre högra hörnet (tre streck och punkter) och klicka på t.ex. Seminarier,  ”Allmän info starta företag” eller ”Enskild rådgivning på plats”, så får du en kortare lista. Du kan även klicka på de blå snabbknapparna längre ner i detta mail för att välja tema. 

Klicka på raden för evenemanget/rådgivningen du vill boka och på den blå knappen ”Boka” nere till höger. Bekräfta bokningen med blå knapp ”ja”. Därefter har du två val:
* Har du inte varit hos oss tidigare så välj  ”Registrera dig”, fyll i formuläret och klicka på knappen ”Bekräfta” längst ner till vänster. Du får sedan en bekräftelse på skärmen samt via mail. 
* Har du varit hos oss tidigare: välj ”Jag har tidigare varit på rådgivning, jag har redan ett konto”. Klicka i ditt projekt. Klicka på bekräfta och du får en bekräftelse på skärmen samt via mail. Har du en helt annan affärsidé än den du tidigare fått rådgivning om väljer du istället ”Skapa projekt”, fyller i din nya affärsidé och klickar på bekräfta.

Obs! Har du glömt lösenordet klickar du på ”Glömt lösenord” för att få en återställningslänk till din mail. (titta även i skräpposten, avsändaren är Jobsdata). Återställningsmailet: Klicka på länken i mailet, fyll i din mailadress  och välj ett nytt lösenord, upprepa lösenordet och klicka på Spara. Nu kommer du till ”Ditt lösenord har återställts” och du klickar på länken ”klicka här för att se lediga tider” för att börja om helt från början i bokningsprocessen.

Maila mellerstaostergotland@nyforetagarcentrum.se om du behöver hjälp.