Våra rådgivare

Jessica Johansson-Fröjd

Jessica har drivit egen blomster- och inredningsbutik sedan 2012 i såväl låg- som högkonjunktur. Verksamheten har under hennes år utvecklats starkt och idag omsätter butiken med tre anställda ca 4 MSEK. Tillsammans med sin make blev hon 2023 även franchisetagare i larm-branschen där deras företag är verksamt i stora delar av Skaraborg.

Eftersom Jessica brinner för att hjälpa andra att mogna i sina affärsidéer och gärna delar med sig av egna erfarenheter, har hon i flera år varit med i Ållebergsgymnasiets UF-panel. Sedan 2022 kompletterar hon värvet i butiken med att vara rådgivare för NyföretagarCentrum, både i Falköping och Skaraborg – allt i syfte att hjälpa nya start ups att bli bättre förberedda.

Conny Johansson

Conny Johansson har varit rådgivare och verksamhetsledare för NyföretagarCentrum Falköping sedan 2016 samt rådgivare i NyföretagarCentrum Skaraborg lika länge. Han har som egenföretagare arbetat som konsult, till största delen inom kommunikation och projektledning.

Erfarenheterna omfattar såväl enskild firma, aktiebolag som ekonomisk förening. Sedan slutet av 80-talet har han drivit flera olika reklambyråer, såväl som enskild firma som i aktiebolag – på egen hand och tillsammans med kollegor som delägare. I drygt ett decennium var han anställd reklamansvarig och chef marknadskommunikation för den internationellt verksamma möbeltillverkaren Kinnarps. Han är delägare, styrelseledamot och sekreterare i ett par olika vindkraftsaktiebolag med ett tjugotal andra delägare samt vice ordförande och projektledare i en större ekonomisk förening (fiberförening) med drygt 850 medlemmar.