Rotarys prisade UF-företagare summerade året

Proffsigt och bra summerat av vd-arna från Rotarys prisade UF-företagare. Sahra Boodaaye från Esteem UF, Lovisa Ahlström Myrlund från Birdie NamNam UF och Filippa Friggeråker från Metallum UF gästade Rotary igår och tackade för utmärkelsen i höstas samt berättade om resultaten i UF-företagen samt reflekterade över lärdomar man fått med dig från UF-året.

Vi på NyföretagarCentrum får ofta frågan om vi kan agera rådgivare till något UF-företag och faktiskt så har alla tre besökt oss – Jessica Johansson-Fröjd och Conny Johansson.

Alla tre har gjort fantastiska prestationer som företagare och dessutom haft idéer som framstått som extra hållbara – både miljömässigt och socialt samt innovativt. MetallumUF blev dessutom ”Årets UF-företag” i Skaraborg och gick vidare till riksfinalen i Stockholm förra veckan!

Stort grattis alla tre! Och stort grattis till ALLA UF-företag som seriöst och ambitiöst jobbat med företagande under året! Varmt välkomna till NyföretagarCentrum på rådgivning i framtid när det är dags att starta eget ”på riktigt”!