Våra rådgivare

Våra rådgivare är eller har varit företagare själva, med erfarenhet av vad det innebär att börja från början. De har också nätverk i sina respektive hemorter, en lokal förankring och kan guida dig till näringslivskontakter som du kan ha stor nytta av i ditt blivande affärsliv.

Sara Zaker

Sara Zaker är diplomerad rådgivare och professionell coach enligt International Coaching Federation. Hon hjälper dig med allmän rådgivning och tips så du kommer vidare med din affärsidé och att gå från ord till handling. Sara har ett långt förflutet inom IT plattform /applikation i Life science och haft roller som chef och projektledare för nationella och internationella företag. Sara erbjuder rådgivning på svenska, persiska och engelska.

Mahfouz Hebrawi

Mahfouz Hebrawi är diplomerad rådgivare och en erfaren e-handelsentreprenör med stark IT-kompetens, har dedikerat över tre år åt att vägleda de som vill starta företag i Sverige. Från affärsidé till företagsregistrering, erbjuder Mahfouz helhetslösningar för blivande företagare. Rådgivning tillgänglig på svenska, engelska och arabiska.

Hanna Reimers

Hanna Reimers är diplomerad rådgivare och entreprenör med gedigen erfarenhet av att starta och utveckla företag, bland annat glassföretaget Lily & Hannas, en veganglass som nu distribueras i ledande dagligvarukedjor och på cafe i Sverige och internationellt. Med expertis inom försäljning, affärsutveckling, paketering och varumärkesbyggande hjälper hon dig ta ditt företag till nya höjder. Hanna erbjuder rådgivning på svenska och engelska.

Henrik Andersson

Henrik Andersson är diplomerad rådgivare och har lång erfarenhet att arbeta med försäljning, marknadsföring och tillhörande affärsutveckling. Henrik kan hjälpa dig att fokusera på det viktiga säljarbetet som måste fungera i alla företag och hjälpa till att tänka kundorienterat och att förtydliga ditt erbjudande så att det tilltalar din målgrupp.


Magnus Palm

Magnus Palm är diplomerad rådgivare och entreprenör. Han har startat, utvecklat och sålt ett antal företag i olika branscher de senaste tjugo åren. Magnus kan hjälpa dig att prioritera och agera inom de olika områdena som krävs vid en uppstart. Tillsammans med Magnus får du chansen att ta fram det unika med ditt företag.

Per-Olof Eriksson

Per-Olof Eriksson är ekonomisk rådgivare och hjälper företag under uppstart med rådgivning i allmänna ekonomifrågor, bank och finansieringsfrågor. Per-Olof har en bred erfarenhet av arbetet i bank sedan 1981 och har bl a varit företagsrådgivare för både mindre och större företag.

Linn Ney

Linn Ney är verksamhetshetsledare för NyföretagarCentrum Stockholm, diplomerad rådgivare med bakgrund från ledande befattningar i såväl multinationella som mindre företag. Hon har även arbetat som konsult med fokus på start av företag. Över 15 års arbete i olika länder har gett Linn erfarenhet av interkulturell kommunikation och hon har ett stort engagemang i utrikesföddas företagande.