Boka kostnadsfri rådgivning hos oss.

Är du intresserad av att boka rådgivning och är folkbokförd i Stockholms Stad? Då bokar du lättast en tid med oss online, i Stockholm Stads bokningssystem, med hjälp av BankID.
Notera att det finns fler organisationer än NyföretagarCentrum Stockholm i bokningssystemet. NyföretagarCentrum Stockholms diplomerade rådgivare heter Sara Zaker, Mahfouz Hebrawi, Magnus Palm, Hanna Reimers, Henrik Andersson, Per-Olof Eriksson och Linn Ney.
Om du inte bor i Stockholms Stad och vill ha hjälp med bokning, kontakta oss via e-post eller telefon.

Så här går det till

Boka rådgivning

Boka din rådgivning i god tid. Ibland kan det finnas ont om tider nära inpå. Så försök vara ute i god tid.
Boka rådgivning

Börja skriva din affärsplan

För att kunna ge dig så goda råd som möjligt är det viktigt att du har arbetat så mycket som går på din affärsplan innan ditt möte. Har du ännu inte börjat skriva på en affärsplan kan du följa länken nedan.
Till affärsplanen

Förbered underlag och skriv ner frågor

Fundera på om det är några specifika frågor du behöver ha hjälp med eller om du har något annat underlag som är bra för rådgivaren att se.

Vanliga frågor om rådgivning

Ja! Rådgivning hos NyföretagarCentrum är helt kostnadsfri.

Vår rådgivning är konfidentiell vilket innebär att den rådgivare du går till får inte tala om för någon att du varit hos oss eller vad din affärsidé handlar om. Den dag du registrerar ditt företag så kommer det att bli offentliga uppgifter.

Även när man tar över ett familjeföretag eller om man köper ett företag så är man ju ny som företagare och är självklart välkommen till oss för hjälp.

Med hjälp av våra
partners kan vi erbjuda dig tjänster och produkter som underlättar för dig och ditt företag.

Våga satsa på något nytt, vi finns här för att du ska kunna ta steget och göra det du brinner för. Vi erbjuder personlig rådgivning med individer som själva tagit resan som egenföretagare.