NyföretagarCentrum Norra Dalarna

Vår verksamhet

2019 etablerades NyföretagarCentrum Norra Dalarna och finns nu i Älvdalen, Orsa, Malung-Sälen, Mora och Vansbro komun. Vi ger kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning från att du har en idé du vill testa till att du drivit ditt företag i tre år.

Vi hjälper dig att forma din idé till en affärsidé, stöttar genom affärsplanens alla delar. Vi stöttar även gällande investeringsberäkningar, ansökan om stöd, registrera ditt företag, din kontakt med bank och försäkring, och vi har fantastiska samarbetspartners med olika spetskompetenser dit du kan vända dig i ditt företagande.

Norra och västra dalarna ommfattar ett geografiskt stort område. Men vi finns på plats med jämna mellanrum i de fem kommunerna och lägger då ut en blänkare här på hemsidan och vår Facebook sida om när.

Vi arrangerar även olika event, såsom digitala nätverksträffar, till exempel träna på att presentera ditt företag på tre minuter, hur når jag ut, vilka olika finansieringsmöjligheter finns vid uppstart, och så vidare. ”Det viktiga är att vara i ett nätverk med likasinnade entreprenörer och dela erfarenheter i nyföretagandet” är en återkoppling från träffarna. Men även tillfällen för utbildning och föreläsning.

NyföretagarCentrum Norra Dalarna stöttar alla driftiga entreprenörer från idé till affärsplan, till stöd i uppstart och tre år till. Och vi gör det på svenska, engelska, norska och limamål. Språk är inte ett hinder för att starta eget!

Katrin Halvarsson

Norra Dalarna

20%

100

61

Är ditt företag eller organisation intresserad av att stödja NyföretagarCentrum Norra Dalarnas arbete med hållbar tillväxt i norra och västra Dalarna?