Individuell rådgivning

För dig som har en affärsidé och jobbar med eller vill börja jobba med Affärsplanen.

Förbered dig innan du kommer på den individuella rådgivningen. Grundläggande inför enskild rådgivning är att du ska arbeta med en affärsplan. Det kan bli ett eller flera rådgivningstillfällen, det beror på hur långt du kommit i processen.

Rådgivningen tar ungefär en timme.

Så här går det till

Boka rådgivning

Boka din rådgivning i god tid. Ibland kan det finnas ont om tider nära inpå. Så försök vara ute i god tid.
Boka rådgivning

Börja skriva din affärsplan

För att kunna ge dig så goda råd som möjligt är det viktigt att du har arbetat så mycket som går på din affärsplan innan ditt möte. Har du ännu inte börjat skriva på en affärsplan kan du följa länken nedan.
Till affärsplanen

Förbered underlag och skriv ner frågor

Fundera på om det är några specifika frågor du behöver ha hjälp med eller om du har något annat underlag som är bra för rådgivaren att se.

Vanliga frågor om rådgivning

Ja! Rådgivning hos Lunds NyföretagarCentrum är helt kostnadsfri.

Vår rådgivning är konfidentiell vilket innebär att den rådgivare du går till får inte tala om för någon att du varit hos oss eller vad din affärsidé handlar om. Den dag du registrerar ditt företag så kommer det att bli offentliga uppgifter.

Även när man tar över ett familjeföretag eller om man köper ett företag så är man ju ny som företagare och är självklart välkommen till oss för hjälp.

Välkommen att boka!

Om det står ”Inga kommande möten hittades” är vi tyvärr fullbokade. Nya tider läggs upp fortlöpande ca. en månad framåt.

Hittar du ingen tid?

Ta gärna kontakt med din rådgivare direkt via mail om du inte hittar en tid som passar dig. Vi finns här för att hjälpa dig!

Boka av senast dagen innan

OBS! Boka alltid av din tid senast dagen innan om du har fått förhinder. Gör du inte det förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift på 300 kronor.

Boknings- och mö­tes­in­for­ma­tion

När du ska boka in dig för din första rådgivning behöver du fylla i dina uppgifter. När du bokat en tid får du ett bekräftelsemeddelande och en inloggningskod skickat till din e-postadress. Koden använder du när du ska boka återbesök.

Du som redan har varit hos oss ska använda din kod för att boka återbesök. Då slipper du fylla i alla uppgifter igen. Du kommer att få en bokningskod till din e-postadress när du registrerat dig. Koden använder du tillsammans med din e-postadress när du ska boka ett återbesök.

Varje möte är en timme. Vill du ha rådgivning över telefon eller videosamtal så svarar du på bekräftelsemeddelandet och förklarar hur du vill ha det, så försöker vi lösa det.

Har du inte fått någon kod? Skicka ett meddelande till oss (lund@nyforetagarcentrum.se)

Hjälp att logga in? Kontakta oss >