Om oss

Vår verksamhet

NyföretagarCentrum ger dig som funderar på att starta eget företag – eller redan har startat – kostnadsfri rådgivning. Vi har erfarna rådgivare som hjälper dig med din affärsidé, frågor kring budget, marknadsföring eller vad du vill som rör ditt företagande.

När du har varit på rådgivning hos oss kommer du att vara väl förberedd för livet som egenföretagare. Det enda vi kräver av dig är ditt engagemang och att du tror på din idé.

Rådgivningen är helt kostnadsfri tack vare vårt nätverk av samarbetspartners som stöder oss, både med finansiella medel och med personlig expertis och engagemang.

LNC har arbetat med rådgivning för nyföretagare och nystartade företag sedan 1992. Mer 3000 företag har startats med stöd och hjälp från oss. Vi värderar och utvecklar årligen 300 affärsidéer som utmynnar i 100-talet företag.

”Jag är glad att kunna konstatera att både det offentliga och näringslivet trofast och solidariskt har ställt upp för att vår ideella organisation ska kunna blomstra och utvecklas.”

Christer Wallin

VD sedan 2018

>100

Över 100 nya företag startas årligen

>4000

Över 4000 nya företag har startats sedan 1992

54%

83%

Överlevnadsgrad efter tre år
(jämfört med rikssnittet på ca 65%)

>900

Över 900 affärsutvecklingsmöten med entreprenörer årligen

28

Vill ert företag också bli en del i att utveckla Lunds näringsliv?

Välkommen som stödföretag till Lunds NyföretagarCentrum och bli en del av ett av Lunds bästa affärsnätverk! Redan idag är vi över 70 företag som samverkar för att ytterligare utveckla regionens näringsliv.

Våra rådgivare

Christer Wallin

Affärsrådgivare/Business Counselor och VD på LNC

Mats Johnsson

Affärsrådgivare/Business Counselor

Bertil Nilsson

Affärsrådgivare/Business Counselor

Fairooz Tamimi

Affärsrådgivare/Business Counselor