30-årsfirande på AF-borgen den 21 april

Torsdagen den 21 april firades LNCs 30-årsjubileum på AF-borgen. Morgonen inleddes med Lunds kommuns arrangemang ”God Morgon Lund” och i direkt anslutning till detta arrangerade Optimistklubben LNC Talk Show där många intressanta gäster medverkade. Bland annat intervjuades flera tidigare ordföranden i LNC om vilka utmaningar de ställts inför under årens lopp. Intervjuerna blandades med underhållning av Lundaprofilen och Fråga Lund-läkaren Henrik Widegren som ställde diagnos på företagarlivet i Lund. Arrangemanget genomfördes i Stora salen och utanför dörrarna bjöds på fika och spännande entreprenörer och företag med koppling till LNC ställde ut.

Se bilderna från arrangemanget!

Tack alla för att ni kom och firade med oss och än en gång grattis till alla pristagarna!