3 tips från Sofia Fagerberg

3 TIPS FÖR DIG SOM VILL STARTA FÖRETAG
1. Glädje
Vad eller vilka delar är kul och ger dig glädje? Det gör det enklare och värt jobbet även de tuffa dagarna/perioderna. Glädje brukar också smitta och attraherar goda relationer, partners och kunder.

2. Engagemang
Skapa engagemang hos kollegor, samarbetspartners, kunder och ditt nätverk. Att vara engagerad i något och känna sig delaktig gör stor skillnad. Vad gör dig engagerad?

3. Lönsamhet
Se till att göra en budget, ha koll på företagets ekonomi och vilka mål som stöttar din vision. Många företagare börjar för att det är roligt och man är engagerad men det måste finnas lönsamhet för att verksamheten ska bära, framförallt på lång sikt.

Sofia Fagerberg började sin entreprenörsresa som UF-företag och driver idag Hälsohuset i Lidköping, en co-working för företag inom hälsa som tillsammans erbjuder ett unikt utbud av välmående i form av yoga, träning, massage, samtal, andlig vägledning, ljusterapi mm. Sofia driver ytterligare två bolag och har varit med att startat upp den ideella organisationen Förebildarna, suttit med i flera styrelser och inspirerat tusentals unga och vuxna inom entreprenörskap världen över. Sofia har också varit mentor i NyföretagarCentrum Lidköpings mentorprogram.