Om oss

Vår verksamhet

NyföretagarCentrum Lidköping ingår i en riksomfattande organisation med syfte att hjälpa och stödja blivande och nyblivna företagare. NyföretagarCentrum finns i mer än 230 av landets 290 kommuner och är Sveriges ledande kraft för nyföretagande. NyföretagarCentrum Lidköping startade 1994 så i år fyller vi 30 år! NyföretagarCentrum ger dig som funderar på att starta eget företag, eller redan har startat, kostnadsfri rådgivning. Vi har erfarna rådgivare som hjälper dig med din affärsidé, frågor kring budget, marknadsföring eller vad du vill som rör ditt företagande.

När du har varit på rådgivning hos oss kommer du att vara väl förberedd för livet som egenföretagare. Det enda vi kräver av dig är ditt engagemang och att du tror på din idé. Rådgivningen är helt kostnadsfri tack vare vårt nätverk av samarbetspartners som stöder oss, både med finansiella medel och med personlig expertis och engagemang.

Företag som startar med hjälp av NyföretagarCentrum är väl förberedda – har högre överlevnad, har högre produktivitet och är mer lönsamma.

Tillsammans med näringslivet och Lidköpings kommun arbetar NyföretagarCentrum för att öka nyföretagandet genom att skapa goda förutsättningar och ett gott företagsklimat.

NyföretagarCentrum är Sveriges ledande kraft när det gäller nyföretagande.

NyföretagarCentrum

Lidköping

171

114

56

Är ditt företag eller organisation intresserad av att stöda NyföretagarCentrum Lidköpings arbete?