Välkommen till NyföretagarCentrum Lidköping!

Hur går en rådgivning till?

Boka rådgivning

Hos NyföretagarCentrum får du kostnadsfri, personlig och konfidentiell rådgivning när du startar företag. Vi träffas via personligt möte på vårt kontor på Bahnhof Cowork, Sockerbruksgatan 1. Det finns också möjlighet att ta ett digitalt möte. Du kan komma på rådgivning oavsett om du funderar på att starta eller nyss har kommit igång. Vi delar generöst med oss av tips och råd och du får ett bollplank att diskutera din idé med. Boka gärna din rådgivning i god tid.

Klicka nedan eller maila lidkoping@nyforetagarcentrum.se eller ring 0510-223 00 om du vill boka tid för rådgivning.
Boka rådgivning

Börja skriva din affärsplan

Vi hjälper dig gärna igång med din affärsplan och ger dig goda råd i processen. Innan rådgivning så skapa dig ett konto och börja skriva din affärsplan. Den är ett viktigt verktyg när du skall starta företag. Affärsplanen kan du också behöva i din kontakt med bl.a. din bank, om du skall låna och Arbetsförmedlingen.
Till affärsplanen

Fundera på vad du vill ha utav en rådgivning

Finns det några specifika frågor du behöver ha hjälp med eller är det annat som är bra för rådgivaren att veta om? Förbered gärna frågor och funderingar. Med NyföretagarCentrum kan du bolla dina idéer och bli mer klar över vart du vill.

Nyheter