Vi söker rådgivare!

NyföretagarCentrum Jämtland/Härjedalen erbjuder kostnadsfri, konfidentiell och personlig rådgivning till alla som vill starta eget företag i vårt län. Vi möjliggör att fler nya, livskraftiga företag bildas som i sin tur bidrar till samhällets utveckling. Nu söker vi dig som brinner för företagande och vill göra en stark insats för ett levande näringsliv i Ragunda och Bräcke.

Vi söker rådgivare i Ragunda och Bräcke kommun
Vår vision är att NyföretagarCentrum ska växa och utvecklas i Jämtlands alla kommuner, vilket innebär att vi söker rådgivare för Ragunda och Bräcke, för att möta den efterfrågan som finns på rådgivning där. Uppdraget är på konsultbasis och uppskattad omfattning är ca 100 timmar/år.

Kärnan i vår verksamhet är personlig rådgivning, via fysiska och digitala möten, till blivande och nystartade företagare. Du förväntas vara självgående då du själv ansvarar för att lägga upp tider för bokning, genomföra rådgivningar och informationsträffar om vår verksamhet.

Din profil
För att trivas och lyckas med uppdraget bör du vara en drivande person med stort engagemang. Du ska ha ett coachande arbetssätt och möter människor på ett bra och professionellt sätt. Det är viktigt att du har erfarenhet av företagande genom att med framgång drivit eget företag och är van att ha budgetansvar och budgetarbete. Du har eget företag idag och bor/verkar i Ragunda eller Bräcke kommun.

Som NyföretagarCentrums ansikte utåt i regionen är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och att du trivs med en utåtriktad roll. Vi tror att du är en person med genuint intresse för affärsutveckling och försäljning samt att du har ett stort nätverk inom näringslivet i Ragunda, Bräcke och/eller Jämtland.

Frågor?

Vid eventuella frågor hör av dig till Olle Martinelle via:

E-post: olle.martinelle@nyforetagarcentrum.se

Telefon: 070-538 34 53

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval och vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Ansök genom att mejla till: olle.martinelle@nyforetagarcentrum.se