Mentorsprogram för nyföretagare

Via NyföretagarCentrum Jämtlands mentorprogram för nyföretagare har du möjlighet att få tillgång till en kostnadsfri mentor under ett år. Målet är att du ska bli ännu starkare och tryggare i din nya roll.

Livet som ny företagare är inte lätt, det är många utmaningar och problem man ställs inför. Med stöd och support av en mentor, en oberoende och erfaren företagare, underlättas starten enormt.

NyföretagarCentrums mentorer arbetar ideellt och erbjuder adepterna sina erfarenheter och kunskaper likväl som sina nätverk. Under 12 månader har man möjlighet att kostnadsfritt få: någon att bolla med och utmana idéer, hjälpen att hitta de lämpligaste lösningarna och komma till beslut, utveckling av kommunikation och nätverkande men framför allt…. någon som utan baktankar stöttar, motiverar och hjälper till att hålla fokus framåt.

Intresserad?

Just nu har vi ingen öppen mentorskapsperiod, men hör gärna av dig till vår mentoransvarige Catarina Espmark, så hör hon av sig när det blir aktuellt med en ny mentorskapsperiod.

Telefon: 070-341 52 48