Rådgivning för dig som vill ha hjälp med att starta eget företag

Våra företagsrådgivare erbjuder individuell, kostnadsfri och affärsmässig rådgivning och hjälp för dig som ska starta eget.

Vi tar emot kunder som kommer från kommunerna Östersund, Krokom, Berg, Strömsund, Ragunda, Bräcke och Härjedalen, där vi har lokal finansiering av verksamheten. Självklart behandlar vi ditt ärende konfidentiellt.

Vi börjar med att prata om din affärsidé. Håller den eller behöver den utvecklas? Sedan fortsätter vi med budget, marknadsföring och dina styrkor och svagheter som blivande företagare. Slutprodukten blir ett mycket användbart verktyg: din egen affärsplan.

Är det första gången du kommer i kontakt med oss? Då rekommenderar vi varmt att du börjar med att delta på en av våra starta-eget-träffar. Det är ett perfekt första steg innan du bokar rådgivning.

 

Så här går det till

Boka rådgivning

Du kan boka rådgivning via knappen nedan eller genom att ringa någon av våra rådgivare.

Vill du ha mer information först fyller du i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan. Då kontaktar vi dig med mer information om våra rådgivningstjänster, kommande Starta eget-träffar i din kommun och mer matnyttig information för dig som funderar på att starta eget företag.

Vi har inte möjlighet att ta emot oanmälda besök och vill därför att du bokar en tid. 

OBS! Kom ihåg att avboka senast dagen innan om du får förhinder. Gör du inte det förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift på 200 kr.
Boka första gången här!

Börja skriva din affärsplan

För att kunna ge dig så goda råd som möjligt är det viktigt att du har arbetat så mycket som går på din affärsplan innan ditt möte. Har du ännu inte börjat skriva på en affärsplan kan du följa länken nedan.
Till affärsplanen

Förbered underlag och skriv ner frågor

Fundera på om det är några specifika frågor du behöver ha hjälp med eller om du har något annat underlag som är bra för rådgivaren att se.

Vanliga frågor om rådgivning

Ja! Rådgivning hos NyföretagarCentrum är helt kostnadsfri.

Vår rådgivning är konfidentiell vilket innebär att den rådgivare du går till får inte tala om för någon att du varit hos oss eller vad din affärsidé handlar om. Den dag du registrerar ditt företag så kommer det att bli offentliga uppgifter.

Även när man tar över ett familjeföretag eller om man köper ett företag så är man ju ny som företagare och är självklart välkommen till oss för hjälp.