Våra erbjudande till dig som är företagare

Ta del av exklusiva erbjudanden

Vi erbjuder ett kostnadsfritt första rådgivningsmöte. Vi kan även hjälpa dig att starta upp ditt bolag, även detta kostnadsfritt.

Vi är en digital redovisningsbyrå som varit verksamma i 5 år. Vi hjälper årligen ca 70 spännande kundföretag med redovisning, löner, bokslut, rådgivning och många andra tjänster inom ekonomi.

Läs mer

Vi skapar trygghet och bidrar i förändring.

Oavsett om du vänder dig till KPMG för revisionsuppdrag, skattefrågor eller konsulttjänster, så ger vi dig trygghet och förstår var din verksamhet står idag. Vi stöttar dig på förändringsresan du har framför dig.

Läs mer

Vi erbjuder alla nyföretagare en gratis rådgivningstimme.

Hantera så mycket eller lite du vill av bokföring, lönehantering och fakturor själv och få full tillgång till våra kompetenta redovisningskonsulter när du behöver.

Läs mer

Enkla startpaket som ger ett bra försäkringsskydd från start och som vi sedan skräddarsyr efter dina förutsättningar när ditt företag kommit igång.

Länsförsäkringar Värmland erbjuder dig som företagare trygga helhetslösningar med ett omfattande skydd för både dig, din verksamhet. och dina anställda. Hör av dig till oss för kostnadsfri rådgivning inom försäkring, pension och bank.

Läs mer