Är du intresserad av att delta i ett mentorsprogram?

Livet som ny företagare är inte lätt, det är många utmaningar och problem man ställs inför. Med stöd och support av en mentor, en oberoende och erfaren företagare, underlättas starten enormt.

NyföretagarCentrums mentorer arbetar ideellt och erbjuder adepterna sina erfarenheter och kunskaper likväl som sina nätverk. Under 12 månader har man möjlighet att kostnadsfritt få: någon att bolla med och utmana idéer, hjälpen att hitta de lämpligaste lösningarna och komma till beslut, utveckling av kommunikation och nätverkande men framför allt…. någon som utan baktankar stöttar, motiverar och hjälper till att hålla fokus framåt.

”Mentorskap: Din genväg från rookie till rockstjärna!”

I dagläget erbjuder inte NyföretagarCentrum Roslagen mentorskapsprogram. Däremot så har vi nära samarbete med företagsorganisationer i kommunen som erbjuder likvärdigt upplägg!
Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Varför mentorskapet var ovärderligt för Anna

”För mig var mentorskapet ovärderligt eftersom det gav mig en erfaren guide genom de tidiga, osäkra stegen som ny företagare. Att ha någon som kunde erbjuda objektiv feedback och dela sina egna erfarenheter gjorde en enorm skillnad. Mentorskapet hjälpte mig att fatta bättre beslut, utveckla mitt nätverk och behålla mitt fokus på mina mål.”

-Anna Svensson, deltagare i NFC Roslagens mentorprogram

Våra samarbetspartners.

Är ditt företag eller organisation intresserad av att stöjda oss?