Årets nyföretagare 2022

Varje år utser Nyföretagarcentrum i Roslagen och Norrtälje Kommun pris till årets nyföretagare. I år säger vi grattis till Tullportsgatan 1.

Motivering

Årets Nyföretagare har i sitt företagande engagerat lyft fram lokala företagare, lokala produkter och lokala producenter. Årets Nyföretagare har konkret visat att ”ensam är inte stark” och att samarbete och samverkan verkligen lönar sig!
Årets Nyföretagare har lönsamt och framgångsvist kombinerat det egna företagandet med värnandet om det lokala företagandet och skapat ett företag som lyfter fram det ”allra bästa av det bästa” av att vara egenföretagare”.
Årets Nyföretagare har också visat att de är en kommunens allra ”vassaste” ambassadörer som i allra högsta grad bidrar till att sätta Norrtälje kommun ”på kartan”.

Om Tullportsgatan 1

”I oktober 2020 slog vi upp portarna till butiken Tullportsgatan 1 i centrala Norrtälje i hjärtat av Roslagen. Vi startade Tullportsgatan 1 för att vi ville värna om det lokala företagandet och lyfta fram alla fantastiska producenter och företag vi har i Roslagen. Därför säljer vi endast produkter som antingen är tillverkade i Roslagen eller från företag som är baserade här. Vi tycker att det är viktigt att fler får upp ögonen för det lokala och vi tror på styrkan i att samarbeta. Genom att handla hos oss är du med och stöttar oss i det här arbetet och får de lokala företagen att fortsätta blomstra”.

Tullportsgatan 1 drivs av Anneli Asplund och Annika Ismarker.