Tillsammans skapar vi lokal tillväxt

Bli partner i Nyföretagarcentrum Kramfors Sollefteå

Från idé till framgång – stöd växande företagare!

NyföretagarCentrum arbetar aktivt för att stödja och utveckla framtidens företagare. Vi erbjuder rådgivning, utbildning och nätverksmöjligheter för nya entreprenörer som vill förverkliga sina affärsidéer. Men vi kan inte göra detta ensamma. Vi behöver partners som delar vår vision och vill vara med och forma framtidens näringsliv.

”Elpress väljer att stötta NyföretagarCentrum för att vi tycker att entreprenörskap är en väldigt viktig och central del i samhällsutvecklingen. Som företag verkar vi för en positiv och hållbar utveckling och tillsammans blir vi starkare och kan göra skillnad.”

Monica Nygren

Elpress AB

Varför bli partner?

Att bli partner till NyföretagarCentrum innebär att du investerar i morgondagens företagare och bidrar till en stark och hållbar ekonomisk tillväxt. Som partner får du möjlighet att:

Synas i ett positivt sammanhang: Din organisation kommer att associeras med stöd till entreprenörskap och samhällsutveckling.
Nätverka med framtidens ledare: Träffa och interagera med ambitiösa och innovativa entreprenörer som kan bli framtida samarbetspartners eller kunder.
Bidra med expertis och resurser: Dela din kunskap och erfarenhet för att hjälpa nya företag att växa och blomstra.
Få tillgång till exklusiva evenemang och seminarier: Delta i våra partnerspecifika evenemang där du kan nätverka och lära dig mer om aktuella trender och utvecklingar inom entreprenörskap.

”Jag tycker att NyföretagarCentrum ger nya företagare bra förutsättningar i sitt företagande. Som i sin tur bygger välfärden starkare!”

Ulf Schön

ICA Kvantum Sollefteå

Bli vår partner och stöd entreprenörskap!

Vi erbjuder fyra olika nivåer av partnerskap för att vara med att bidra och stödja våra nya företagare.

Är du intresserad av att bli partner eller vill veta mer om hur ditt företag kan bidra till att stötta nya företagare? Kontakta oss gärna för ett samtal om hur vi tillsammans kan skapa en starkare framtid för Sveriges näringsliv.

Kontakta oss