Vår styrelse

Thomas Östlund

Näringslivsansvarig hos Sollefteå kommun.

Arbetar med kommunens service till företag, utvecklingsarbete kring företagsklimat, stadskärnan, besöksnäring, entreprenörskap och kommunens attraktionsarbete.
Har också ett finger med i kompetensförsörjningsfrågor för företagen och i hur vi kan utveckla och säkerställa boende i en tillväxtprocess. Deltar i en hel del nätverk lokalt, regionalt och nationellt.

Sara Lerdahl-Laukka

Företagsrådgivare på Handelsbanken.

Utbildad civilekonom och har jobbat på Handelsbanken i olika roller i drygt 15 år. Har kunder i både Kramfors och Sollefteå. Jag brinner för det lokala och min drivkraft är att utveckla våra lokala företag till att bli ännu mer lönsamma.

Louise Frederiksen

Kontorschef och auktoriserad redovisningskonsult på Optimal Ekonomi i Sollefteå.

Har 18 års erfarenhet i redovisningsbranschen. Tjusningen med Louises arbete är att få träffa många olika människor som inte gör den ena dagen lik den andra.

Marcus Grönlund

Näringslivsutvecklare på Kramfors kommun.

Jag arbetar med frågor som rör finansiering, projekt samt lokala affärsmöjligheter i spåren av stora investeringar som till exempel vindkraft.

Marielle Bergqvist

Auktoriserad redovisningskonsult Baker Tilly Asplunds AB, Kramfors.

Har under 12 år arbetat som redovisningskonsult åt företag i vårt område. De dagliga kontakterna med företagare som brinner för sina verksamheter är väldigt inspirerande. Att få vara en del av Nyföretagarcentrum och på så sätt vara med och utveckla det lokala näringslivet känns både roligt och viktigt för Marielle.

Anna Hassel

Partneransvarig på Dina Försäkringar.

Anna utvecklar och förvaltar Dina Försäkringars externa samarbeten. Med en bakgrund av 20 år som företagsrådgivare har hon omfattande erfarenhet och insikt i företagares behov. Även engagerad i det lokala näringslivet genom styrelseuppdrag i Nyföretagarcentrum Kramfors-Sollefteå och Nyföretagarcentrum MITT, samt driver tillsammans med maken eget företag vid sidan av sin anställning.

Lena Nordlander

Konsult, Lena Nordlander AB. Ordförande i Nyföretagarcentrum Kramfors Sollefteå.

Lena har arbetat i sitt egna företag sedan 2005. Hon har varit med och startat flera företag under åren i olika konstellationer och tycker att friheten med företagande är överlägset allt. Idag arbetar hon främst med ledarutveckling och kompetenförsörjning.