Ny Ordförande hos Nyföretagarcentrum Härryda

Louise har varit ledamot under två år och tar nu klivet upp som Ordförande 2022-2023.

Ordförande hos Nyföretagarcentrum Härryda, Louise Florell är VD för det familjeägda företaget Energiförbättring i Väst AB. Innan Louise tillträde som VD för drygt 4 år sedan så hade hon titeln Marknadsansvarig. Under åren har hon bland annat lett utvecklingen av marknadsstrategier, organiserat mässor och ansvarat för ISO-certifieringen. Där ser vi att Louise kommer att bli en stor tillgång för vår förening. Energiförbättring har levererat högkvalitativa och långsiktiga energilösningar sedan 1991 och fortsätter att leverera smarta lösningar med samma mål nu som då, att förbättra inomhusklimatet och att spara energi.

Vill du som företagare också bidra till och utveckal nyföretagandet i Härryda Kommun genom att stödja Nyföretagarcentrum lokalt?
Kontakta Louise: Telefon: 031-3384148 eller mail: louise.florell@efvab.se