Galakväll 2023

Näringslivskvällen i Härryda kommun är en årlig händelse som hyllar företagande och entreprenörskap i området. Priser i hela sex kategorier delades ut denna kväll, som kantades av show och underhållning av Wendelsbergs teaterensemble.

Näringslivskvällen som i år ägde rum tisdagen den 28 mars, ger lokala företagare en möjlighet att samlas och uppmärksammas för sina prestationer och framgångar under året som gått. Under kvällen delades fina priser ut till företag som har utmärkt sig inom olika kategorier, som till exempel Årets företagare, Årets unga företagare och Årets nyföretagare. Priserna är ett erkännande för företag som bland annat har visat god affärsetik, hållbarhet och socialt ansvarstagande.

Årets Nyföretagare – Starkare Crossfit

Priset till årets nyföretagare går till ett företag som startade våren 2020 – mitt i pandemin!

Företaget har sedan starten fått över 150 betalande medlemmar och har därmed en stabil ekonomi och är nu redo att ta nästa steg. Företaget erbjuder tjänster så som gruppträning för vuxna, gruppträning för barn, PT-träning, företagsträning och kostrådgivning.

Medlemmarna beskriver företaget med ord som: familjärt, gemenskap, duktiga engagerade coacher, en träningsform som passar alla oavsett nivå. Tack för att ni är med och bidrar till att vår kommun blir starkare.

Grattis till årets nyföretagare som är Angelica Meurk och Bernice Wellsted på Starkare Crossfit i Mölnlycke Företagspark.

Även Årets UF Företag korades, UF Rekrytat som vi sett i vårt lokala Draknäste och som vi nu ger rådgivning när de ombildar sitt UF Företag till AB

Årets UF-företag – Rekrytat UF

Årets UF-företag har med beslutsamhet, djärvhet och ett starkt driv gett sig in i en tuff bransch där det finns ett stort behov men också hård konkurrens. Genom sitt arbete att pröva, förenkla och standardisera sin process har de hittat en lucka i branschen och lyckats skapa arbete åt framtida generationer.