Är du intresserad av att delta i vårt mentorprogram?

Livet som ny företagare är inte lätt, det är många utmaningar och problem man ställs inför. Med stöd och support av en mentor, en oberoende och erfaren företagare, underlättas starten enormt.

NyföretagarCentrums mentorer arbetar ideellt och erbjuder adepterna sina erfarenheter och kunskaper likväl som sina nätverk. Under 12 månader har man möjlighet att kostnadsfritt få: någon att bolla med och utmana idéer, hjälpen att hitta de lämpligaste lösningarna och komma till beslut, utveckling av kommunikation och nätverkande men framför allt…. någon som utan baktankar stöttar, motiverar och hjälper till att hålla fokus framåt.

Mentor Eget Företag

Vi deltar i det nationella programmet Mentor Eget Företag, ett program som drivs av vår moderorganisation Nyföretagarcentrum Sverige. Programmet innebär att en nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, som bidrar med sina erfarenheter och sitt nätverk på ideell basis under ett år. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Vi på NyföretagarCentrum Nynäshamn Haninge har ett begränsat antal platser i programmet. Alla som vill medverka kan tyvärr inte få en egen mentor, men vi gör allt vad vi kan för alla som anmäler sig. Det lönar sig att söka! Ett krav är att du har skrivit din affärsplan och varit på rådgivning hos oss.

Senast den 31 augusti 2024 vill vi ha din ansökan inför höstens program!

Vill du:

  • få bättre överblick över ditt företagande
  • att ditt företag ska utvecklas stabilare och snabbare än du klarar på egen hand
  • hitta alternativa vägar framåt
  • få tillgång till en erfaren persons kunskaper och nätverk
  • bygga ett nätverk av människor i samma situation som du
  • utmanas i din egen personliga utveckling som företagare

Då kan vårt mentorprogram vara något för dig! Är du beredd att arbeta med dessa frågor kan vi lova dig ett roligt och spännande år!

Mentorhandledare hos NyföretagarCentrum Nynäshamn Haninge