NyföretagarCentrums mentorprogram för nyföretagare

Tänk dig lyckan att som nyföretagare få en egen mentor under ett helt år! En mentor som handplockats utifrån just dina behov och som delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter utan att det kostar dig en enda krona.
Vet du vad? Det är faktiskt inte för bra för att vara sant! Vi kommer starta upp nya platser i programmet under hösten och kanske har turen kommit just till dig.

Vi deltar i det nationella programmet Mentor Eget Företag, ett program som vi driver på uppdrag av vår moderorganisation Nyföretagarcentrum Sverige. Programmet innebär att en nyföretagare kostnadsfritt kan få tillgång till en mentor, som bidrar med sina erfarenheter och sitt nätverk på ideell basis under ett år. På så sätt får man en bättre företagsstart och möjlighet till ökad lönsamhet och framgång.

Vi på NyföretagarCentrum har ett begränsat antal platser varje år. Alla som vill kan tyvärr inte få en egen mentor, men vi gör allt vad vi kan för alla som anmäler sig.

Öka chanserna att lyckas med ditt företag genom ett kostnadsfritt mentorskap som löper under ett års tid. Tveka inte att ta kontakt med Josefin, som ger dig mer detaljer kring programmet: josefin.hildinge@nyforetagarcentrum.se

Vill du:

Då kan vårt mentorprogram vara något för dig! Är du beredd att arbeta med dessa frågor kan vi lova dig ett roligt och spännande år! Senast den 31 augusti 2024 vill vi ha din ansökan inför höstens program!