Våra samarbetspartners

Nynäshamns kommun

Det ska vara lätt att starta, driva och utveckla företag i Nynäshamns kommun. Därför finns Företagslotsen – en kostnadsfri service som gör det enkelt för dig som företagare i dina kontakter med kommunen. Välkommen att kontakta oss!

m:foretagslots@nynashamn.se
Haninge kommun
m:haningekommun@haninge.se
SEB Farsta
kontaktperson:Mårten Pransgård
m:marten.pransgard@seb.se
Swedbank Haninge

Tel: 08-707 06 30

Handelsbanken Nynäshamn

Vi hjälper dig få koll på såväl din egen som företagets ekonomi och månar alltid om ditt bästa. Mejla eller ring oss för att boka en tid. Hos oss får du goda råd om bland annat bolån och allt som hör därtill, din förmögenhet, ditt företags ekonomi och lösningar för tjänstepension.

kontaktperson:Erik Mattsson
m:nynashamn@handelsbanken.se
Handelsbanken Haninge

Vi hjälper dig få koll på såväl din egen som företagets ekonomi och månar alltid om ditt bästa. Mejla eller ring oss för att boka en tid. Hos oss får du goda råd om bland annat bolån och allt som hör därtill, din förmögenhet, ditt företags ekonomi och lösningar för tjänstepension.

kontaktperson:Maria Sjöstedt
m:haninge@handelsbanken.se
Hjerta Södertörn

Hjerta hjälper dig som företagare att få bättre koll på dina försäkringar. Vi hjälper dig att se över ditt försäkringsbehov, upphandla försäkringsavtal och navigera genom försäkringsdjungeln – allt för att du ska få mer tid för din kärnverksamhet.

kontaktperson:Johan Hagman
m:johan.hagman@hjerta.se
GoEasy

Enkelt, smart och digitalt företagande med fasta priser från 695kr per månad! GoEasy ger dig automatiserad bokföring genom enkla, smarta och digitala verktyg för: Kundfakturering – Löner – Leverantörsfakturor – Betalningar – Kvittohantering – Rapportering Genom vårt samarbete med NyföretagarCentrum får du 50% Rabatt i 3 månader på GoEasy. Du får även 50% rabatt på startkostnaden. Du får även en bonus i form av en gratis rådgivningstimma att nyttja under dina 3 första månader som kund hos oss (värde 1.500kr).

m:hej@goeasy.nu
Almi

Almi är Sveriges aktivaste företagsutvecklare med rådgivning, finansiering och riskkapital till dig som företagare. Vi är en statlig aktör som enbart har företagens bästa för ögonen. Vi jobbar med alla företag i alla branscher.

kontaktperson:Mikael Ramnö
m:mikael.ramno@almi.se
Visma Spcs

Med ett smart och enkelt bokföringsprogram får du mer tid till att driva och utveckla ditt företag. Med Visma eEkonomi får du 50% rabatt första året.

m:forsaljning.spcs@visma.com
Björn Lundén

Fakturering, kvittohantering, fakturatolkning, bankkoppling, företagskort, integrationer, kunskapsstöd – allt ingår! BL Total är den perfekta webbaserade lösningen för dig som vill sköta ditt företags bokföring och administration så enkelt och effektivt som möjligt. AI-bokföring, fakturering, ekonomiöversikt, obegränsad kvitto- och fakturatolkning, bankkoppling, företagskort, integrationer och kunskapsstöd – allt ingår! Passar för både enskild firma och aktiebolag.  Prova gratis i 30 dagar och upptäck fördelarna!

m:info.se@bjornlunden.com