Våra erbjudande till dig som är företagare

Ta del av exklusiva erbjudanden

Accelerera till toppen med ett starkt varumärke!

De företag som har störst behov och vinning av ett gediget varumärkesarbete är också ofta de som har svårast att investera i dyra konsulter – och det är just där vi på WonderBrand Academy gör skillnad.

Med det exklusiva erbjudandet kopplat till Nyföretagarcentrum får du möjlighet att arbeta på plattformen i 12 månader till det förmånliga priset av endast 5 000 kr (ordinarie pris 13 950 kr). Erbjudandet gäller för helårsabonnemang och alla priser är exklusive moms.

För ytterligare information – wonderbrandacademy.se

Ta del av erbjudandet här

Halva priset för hela passionen

Halva priset för hela passionen. När du startar företag är vi på Visma Spcs officiellt din största fanclub och du får stående ovationer! För att kicka igång så får du som precis startat eget företag halva priset första året när du väljer vårt ekonomisystem för bokföring och fakturering, Visma eEkonomi.

Läs mer om erbjudandet

Har du en idé som du vill förverkliga?

Vi har samlat de viktigaste banktjänsterna för dig som startar eget, utan kostnad första året. Vi erbjuder dessutom en sjukförsäkring anpassad till företagare kostnadsfritt första två åren samt företagsförsäkring i samarbete med Trygg-Hansa med 30 % i nyteckningsrabatt.

Det ska ju vara enkelt att driva eget. Och tryggt.

Läs mer här

Juridik för småföretagare

Fria konsultationer för er som driver eget företag för att klarlägga behovet av avtal för er personligen och för ert företag. Fasta priser för upprättande av avtal!

Kontakta Claes Åberg här:

claes@abergfahlander.se

Eller ring: 0705-298858

Läs mer här