Våra samarbetspartners

Botkyrka kommun

Tel: 08-530 610 00, adress: Munkhättevägen 45, 147 85 Tumba

m:kontaktcenter@botkyrka.se
Huddinge kommun

Tel: 08-535 300 00, adress: Kommunalvägen 28, 141 85 Huddinge

m:huddinge@huddinge.se
Botkyrkabyggen

Tel: 08-530 693 00, adress: Gröndalsv. 6, Tumba

m:Info@botkyrkabyggen.se
Huge

Tel: 08-535 320 00, adress: Sjödalstorget 7, Huddinge

m:info@huge.se
Almi

Almi är Sveriges aktivaste företagsutvecklare med rådgivning, finansiering och riskkapital till dig som företagare. Vi är en statlig aktör som enbart har företagens bästa för ögonen. Vi jobbar med alla företag i alla branscher.

kontaktperson:Mikael Ramnö
m:mikael.ramno@almi.se
Hjerta Södertörn

Hjerta hjälper dig som företagare att få bättre koll på dina försäkringar. Vi hjälper dig att se över ditt försäkringsbehov, upphandla försäkringsavtal och navigera genom försäkringsdjungeln – allt för att du ska få mer tid för din kärnverksamhet.

kontaktperson:Johan Hagman
m:johan.hagman@hjerta.se
Arena Huddinge

Arena Huddinge är ett forum för kunskapsutbyte och dialog mellan Huddinge kommun och näringslivet, i syfte att stimulera samarbete och utveckling av gemensamma intressen.

kontaktperson:Edward Howard
m:edward.howard@huddinge.se
Företagarna Huddinge

Välkommen till din lokala Företagarna-förening Vi ingår i Sveriges största företagarorganisation med 60 000 företagare och vill skapa bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag – i vårt närområde och i hela Sverige.

kontaktperson:Maria Brantemark
m:maria.brantemark@brandoffice.se
GoEasy

Enkelt, smart och digitalt företagande med fasta priser från 695kr per månad! GoEasy ger dig automatiserad bokföring genom enkla, smarta och digitala verktyg för: Kundfakturering – Löner – Leverantörsfakturor – Betalningar – Kvittohantering – Rapportering Genom vårt samarbete med NyföretagarCentrum får du 50% Rabatt i 3 månader på GoEasy. Du får även 50% rabatt på startkostnaden. Du får även en bonus i form av en gratis rådgivningstimma att nyttja under dina 3 första månader som kund hos oss (värde 1.500kr).

m:hej@goeasy.nu
Milky Lane Design

Välkommen till Milky Lane Design. Jag hjälper företag att synas med hjälp av genomtänkt och bra design. Jag förbättrar, förhöjer, förtydligar och förstärker ditt företags kommunikation. Kundservicen är viktig för mig.

kontaktperson:Petra Blomberg
m:petra@milkylane.se
CSR Sweden

CSR Sweden är ett nätverk, först och främst för företag, där möjligheten finns att dela erfarenheter, få möjlighet att lyfta komplexa frågeställningar och driva hållbarhetsagendan framåt. CSR Sweden möjliggör den viktiga dialogen med samhällets alla aktörer för att på så sätt få in olika dimensioner, infallsvinklar för att bättre få en helhetssyn, göra mer kvalificerade risk-och konsekvensanalyser. En viktig del av CSR Swedens arbete är att jobba för att få till samverkan, samarbeten för att nå Agenda 2030, de Globala Hållbarhetsmålen.

kontaktperson:Marianne Bogle
m:info@csrsweden.se
Visma Spcs

Med ett smart och enkelt bokföringsprogram får du mer tid till att driva och utveckla ditt företag. Med Visma eEkonomi får du 50% rabatt första året.

m:forsaljning.spcs@visma.com
Björn Lundén

Fakturering, kvittohantering, fakturatolkning, bankkoppling, företagskort, integrationer, kunskapsstöd – allt ingår! BL Total är den perfekta webbaserade lösningen för dig som vill sköta ditt företags bokföring och administration så enkelt och effektivt som möjligt. AI-bokföring, fakturering, ekonomiöversikt, obegränsad kvitto- och fakturatolkning, bankkoppling, företagskort, integrationer och kunskapsstöd – allt ingår! Passar för både enskild firma och aktiebolag.  Prova gratis i 30 dagar och upptäck fördelarna!

m:info.se@bjornlunden.com