Behöver du hjälp med din affärsidé eller ditt företag?

NyföretagarCentrum hjälper dig förverkliga dina drömmar samtidigt som vi bidrar till ett mer hållbart samhälle genom att hjälpa fler starta företag som överlever.

Hos NyföretagarCentrum Botkyrka Huddinge kan du få kostnadsfri konfidentiell rådgivning av någon av våra rådgivare.

De hjälper dig med dina frågor oavsett om det gäller att utveckla din affärsidé, när du är i uppstart eller om du nyss har startat.

Ta chansen att få en tryggare, stabilare start!

Så här går det till

Boka rådgivning

Bor du i Botkyrka eller Huddinge kommun? Funderar du på att starta ett eget företag?
Du som funderar på att starta eget företag eller nyligen har startat, är välkommen att träffa oss för konfidentiell och kostnadsfri rådgivning.

Vi erbjuder rådgivning både på plats och online, så välj den plats och tid som passar dig!
Boka rådgivning

Skriv din affärsplan

För att kunna ge dig så goda råd som möjligt är det viktigt att du har påbörjat arbetet med din affärsplan innan ditt möte. Allt behöver inte vara klart, men genom att påbörja affärsplanen märker du också vilka kunskaper du saknar.

Har du ännu inte börjat skriva på en affärsplan kan du följa länken nedan.
Till affärsplanen

Förbered ditt möte

Fundera också gärna på om det är några specifika frågor du behöver extra hjälp med eller om du har några andra underlag som kan vara bra för din rådgivare att ta del av.

Titta gärna på vår Starta Eget-guide. Den fungerar som en checklista över vad som är viktigt att tänka på när du ska starta företag.
Starta Eget-guiden

Vanliga frågor om rådgivning

Ja! Rådgivning hos NyföretagarCentrum är alltid helt kostnadsfri.

Vår rådgivning är konfidentiell vilket innebär att den rådgivare du går till får inte tala om för någon att du varit hos oss eller vad din affärsidé handlar om. Den dag du registrerar ditt företag så kommer det att bli offentliga uppgifter.

Även när man tar över ett familjeföretag eller om man köper ett företag så är man ju ny som företagare och är självklart välkommen till oss för hjälp.