Våra samarbetspartners

Våra Guld-Partners

Företagskund hos Swedbank

Oavsett om företaget är stort eller litet, nytt eller etablerat vill vi hjälpa er att utveckla verksamheten. För att göra din och företagets vardag enklare erbjuder vi smidiga tjänster, produkter och rådgivning. Välkommen som företagskund hos oss!

Företagsförsäkring och mer

Försäkring för dig som nyligen startat eget. Totalpris 1 000 kronor för 6 månader. Enkelt att köpa direkt. Skydd för företagets saker och hjälp vid skadeståndskrav

Våra Silver-Partners

Entreprenörstrappan

Genom våra samarbeten med ledande organisationer vill vi stärka företagsklimatet i Sverige och uppmuntra ett hållbart entreprenörskap. I entreprenörstrappan kan du hitta intressanta partners, stärkande nätverk och bra stöd för dig och ditt företag.

Det krångliga blir enkelt

Det var inte för bokföringens skull du startade eget. Därför har Aspia en ekonomitjänst för dig som hellre fokuserar på det du kan bäst. Klicka på länken för att läsa mer om Aspia Go och My business och Aspias erbjudande.

En attraktiv och levande stad

På LF Invest arbetar vi aktivt med att hela tiden utveckla bolagen och hitta kompletterande verksamheter. Gemensamt för alla våra bolag är den starka förankringen till Västerås som stad och ambitionen om att bidra till ett positivt företagsklimat.

Våra Brons-Partners

En enklare vardag

Oavsett om företaget är stort eller litet, nytt eller etablerat vill vi hjälpa er att utveckla verksamheten. Välkommen som företagskund hos oss!

Företagspaket

Vårt företagspaket är en helhetslösning där ni får tillgång till det ni behöver för att kunna sköta företagets bankärenden på ett smidigt sätt.

Varumärke, patent & design

De produkter och tjänster du själv skapar ska endast komma ditt eget företag tillgodo. Se därför till att äga ensamrätten till din uppfinning, kännetecken eller produkt genom att skaffa ett optimalt skydd inom patent, varumärke och design.

Florist & företagare

Att vara florist är att ha världens roligaste jobb om du frågar oss på Floristutbildarna. Vi erbjuder en branschnära floristutbildning inklusive kunskap om att starta-eget.

Välkommen till företagarnas bank!

Hos oss kan du vara trygg med att vi sätter dig och företagets bästa först. Vi värderar långsiktiga relationer och stöttar dig vid varje beslut.

En lokal redovisningsbyrå

Vi erbjuder företag och organisationer revision och konsultation inom redovisning och beskattning.

Marketplace

En ny självbetjäningsfunktion. Lanseringen innebär att du som användare nu på egen hand, när det passar dig, kan beställa era finansiella produkter och tjänster.

Lönekartläggning & mer

Det är lätt att använda, täcker allt från analys till dokumentation och ger dessutom tips på hur man ska analysera.