Boka kostnadsfri rådgivning hos oss.

Inför din individuella rådgivning, förbered dig genom att ta fram en affärsplan. På våra informationsmöten i grupp behöver du inte ha en färdig plan, men de är en bra startpunkt för dina planer. Vi erbjuder även enskilda introduktionsmöten för aktivt arbetande med affärsplaner. Vår lista visar tillgängliga platser och tider för dessa möten. För specialevenemang som mässor och utbildningar, se listan för detaljer. Om vi är fullbokade, lägger vi kontinuerligt upp nya tider. För att avboka en tid, meddela oss senast dagen innan för att undvika en avgift på 300 kronor.

Så här går det till

Boka rådgivning

Boka din rådgivning i god tid. Ibland kan det finnas ont om tider nära inpå. Så försök vara ute i god tid.
Boka rådgivning

Börja skriva din affärsplan

För att kunna ge dig så goda råd som möjligt är det viktigt att du har arbetat så mycket som går på din affärsplan innan ditt möte. Har du ännu inte börjat skriva på en affärsplan kan du följa länken nedan.
Till affärsplanen

Förbered underlag och skriv ner frågor

Fundera på om det är några specifika frågor du behöver ha hjälp med eller om du har något annat underlag som är bra för rådgivaren att se.

Vanliga frågor om rådgivning

Ja! Rådgivning hos NyföretagarCentrum är helt kostnadsfri.

Vår rådgivning är konfidentiell vilket innebär att den rådgivare du går till får inte tala om för någon att du varit hos oss eller vad din affärsidé handlar om. Den dag du registrerar ditt företag så kommer det att bli offentliga uppgifter.

Även när man tar över ett familjeföretag eller om man köper ett företag så är man ju ny som företagare och är självklart välkommen till oss för hjälp.