Datum & tid:
2024-05-15 18:00:00
Plats:
Great Hub City, Kungsgatan 63 D
Kontaktperson:
Brita Natanelsson
brita.natanaelsson@icloud.com

Välkomna på vårträff och årsstämma den 15 maj!

Det har varit ett framgångsrikt år för NyföretagarCentrum Umeå med många genomförda rådgivningar och startade företag.

Ett stort tack till våra samarbetspartners, vårt nätverk och styrelsen som hjälpt oss under 2023.

Tack vare vårt samarbetsavtal med Nordmalings kommun – och stöttning från Stiftelsen Navet – har vi även kunnat erbjuda rådgivning till blivande företagare i Nordmaling med omnejd.

NyföretagarCentrum Umeå vill tacka er alla som har hjälpt oss under året och bjuder in till vårträff och årsstämma den 15 maj 2024 på Great Hub City, Kungsgatan 63 D. Vi inleder klockan 18.00 med spännande mat och dryck. Därefter får vi träffa entreprenören Ismatullah Husseini, Umeågalans vinnare 2022 i kategorin Årets unga företagare. Han kom till Sverige från Afghanistan som flykting 2011 och har därefter startat bolaget bakom Fixiphone med Umeå som bas. Företagsresan omfattar i dag även fastigheter.

Bakom pedagogboxen står Linda Lundman och Maria Isaksson. De såg förskolans behov av utbildningsmaterial och påbörjade sin resa mot start av företag. Efter rådgivning och mentorprogram hos NyföretagarCentrum Umeå har de nu antagits till Creative, ett affärsutvecklingsprogram för entreprenörer inom de kreativa och kulturella branscherna. Vi får lyssna till Marias och Lindas inspirerande resa.

Vi kommer även att få möta Anita Prins, företagsrådgivare på Arbetsförmedlingen och hennes kollega, arbetsförmedlaren Ida Selling Falk. De kommer att informera om stöd vid start av näringsverksamhet, i korthet starta eget-stöd till blivande företagare.

Årsstämman startar cirka klockan 19.30. Handlingar till stämman finns tillgängliga att beställa av verksamhetsledaren Brita Natanaelsson, via e-post brita.natanaelsson@icloud.com.

Anmälan till vårträff och årsstämma görs senast måndag den 29 april, till brita.natanaelsson@icloud.com. Ange då gärna om du vill ha specialkost.

May 15