Lyckad årsstämma på Great Hub

Det har varit ett spännande år fyllt av utmaningar för NyföretagarCentrum Umeå, med många genomförda rådgivningar och startade företag i Umeå. Den 23 maj arrangerades en välbesökt vårstämma och vårträff. Deltog gjorde bland annat Maria Östensson, ägare till Östensson Design Studio och tillika företagets konstnärliga ledare, som berättade om sin företagsresa. Bolaget grundades 2017 och är en internationell inredningsarkitektbyrå med säte i Sverige. Även företagaren Linn Eckeskog berättade om sitt företag. Hon är lektor i strategisk kommunikation och hjälper organisationer att bygga starkare organisationskulturer. Linn är ägare till företaget Linn Eckeskog.

– Det var mycket inspirerande och spännande att få höra dem berätta om sina respektive företagsresor, säger Brita Natanaelsson, verksamhetsledare.

Under kvällen tackades Jan Sundman av efter 13 år på ordförandeposten – och Ulrika Cassel valdes som ny ordförande.