Vår styrelse

Maria Frithz Warg

Södertälje Kommun
Kommunalråd och ordförande i Södertälje kommuns arbets- och näringslivsnämnd

Tage Gripenstam

Privat
Nyföretagarcentrum är en bra organisation och stöd för de som vill starta eget eller pröva om de är redo för att förverkliga sin ide. Att satsa på nya företag är långsiktigt viktigt och därför gör Nyföretagarcentrum ett bra jobb som jag gärna är med och stötta. Tll vardags är jag politiskt aktiv för Centerpartiet i Södertälje kommun.Isabell Kilström

Nykvarns Kommun
Näringslivsutvecklare i Nykvarns kommun.

Bertil Ahlqvist

Privat
Jobbar som verksamhetsansvarig i Järna SK samt som fristående konsult inom strategisk företagsrådgivning. Har en bakgrund inom läkemedelsindustrin och ideell sektor med lång erfarenhet från ledande roller och styrelseuppdrag. Brinner för att förbättra företagsklimatet för entreprenörer i Södertälje och bidra till en ökad mängd lönsamma företag.

Shanel Ibrahim

Företag
SEB Södertäljes kontor ligger sedan 2021 på Science Park. Valet att flytta kontoret hit var att vara en del av det nav av studenter, entreprenörer, företag och tjänstemän som denna plats erbjuder. Vi är en företagarbank och som kontorschef är det ett självklart val att sitta i NFC´s styrelse för att kunna påverka, bidra och skapa möjligheter för framtidens företag.

Johan Sollert

Företag
Vice VD/Försäljningschef Kontorab AB
Jag vill ge min syn på hur försäljning fungerar idag. Att sälja är en grundpelare för alla nystartade företag. Saknar man en säljstrategi blir uppförsbacken väldigt brant.

Erja Himmerfält

Företag
Är auktoriserad redovisningskonsult och driver EkonomiHuset Södertälje AB som är en redovisningsbyrå där vi är 3 st som jobbar med redovisningsfrågor för små företag.

Jonas Karlsson

Södertälje Kommun, Näringslivschef

Staffan Ternby, ordförande

Företag
Birkaporten är ett fastighetsbolag som också kan arrangera events. Jag tror på att nya entreprenörer får bättre förutsättningar efter kontakter med NFC.