Våra samarbetspartners

Guldpartners

Länsförsäkringar Skåne

Som nyföretagare behöver du försäkringar oavsett vilken bransch du verkar inom. Nu är det du själv som är arbetsgivare och ska ta fullt ansvar för att de försäkringar som behövs för verksamheten och för dig tecknas – ingen kommer att påminna dig. Ta gärna del av Länsförsäkringar Skånes erbjudande om ”Nystartade företagsförsäkringen för 1000 kronor i sex månader”. Försäkringen är för dig som är egenföretagare som nyligen startat eget. – 6 månaders prova på-försäkring – Totalpris 1000 kronor – Ett heltäckande försäkringsskydd

kontaktperson:Björn Kristjansson

Silverpartners

Almi
kontaktperson:Staffan Arbring
Carbinen Coworking

Vi erbjuder kontorsytor för coworking, mötes- och konferensrum samt nätverkande i öppna lokaler. Oavsett om du är ett etablerat företag, en växande start up eller frilansare – upptäck våra flexibla utrymmen och lösningar för att driva ditt företag vidare med Carbinen Coworking.

kontaktperson:Jessica Nilsson
m:info@carbinencoworking.se
DC Syd

Hos oss på DC Syd har du tillgång till plocklager med plockhyllor, höglager med pallplatser och bulklager för produkter som har större volym. Allt finns tillgängligt i vårt RENA lager. Men du betalar endast för utrymmet du använder, när du använder det! DC Syds flexibla personalstyrka gör att vi kan hantera dina säsongstoppar. Dina produkter hanteras på vårt RENA lager i enlighet med våra rutiner samt dina krav och önskemål.Vår noggranna och effektiva personal med lång erfarenhet av lagerhantering, varuförädling och distribution blir som en pålitlig kollega som alltid sätter ert bästa främst! Välkommen till DC Syd!

kontaktperson:Johan Pagels
m:jps@dc-syd.se
Digits Advisory Sweden

Vi erbjuder tre månaders bokföring till halva priset inklusive Nöjd-Kund-Garanti! Vi vet hur viktig en trygg ekonomi är för att kunna driva sitt företag framåt och kunna uppnå sina mål och drömmar. Därför utgår vi alltid från vad dina privata mål med företagandet är när vi hjälper dig sätta strategin för ditt företag. Vår passion är att hjälpa företag att utvecklas och att göra redovisning roligt (ja, du läste rätt!) samtidigt som vi levererar professionella och exakta resultat. Vi arbetar digitalt och finns i Höllviken. Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation!

kontaktperson:Angelica Mattsson Hansåker
m:angelica@digitsadvisory.se
Ekonomieffekt
kontaktperson:Filip Måbring
m:filip.mabring@ekonomieffekt.se
Handelsbanken

Att driva eget företag är både roligt och krävande. Förutom tid och engagemang behöver du kanske använda sparade pengar för finansieringen. Då gäller det att vara noggrann i starten, att undersöka om din affärsidé inte bara fungerar utan också är lönsam. Du kommer snabbt igång med de vanligaste banktjänsterna som ditt företag behöver med något av våra företagspaket. Vi hjälper gärna till med att hitta rätt banktjänster som passar ditt företags behov. Med vår Behovsguide kan du i lugn och ro ta reda på vilka tjänster ditt företag kan behöva. Enligt SKI 2012 har Handelsbanken flest nöjda företagskunder av storbankerna. Hos oss får du: En personlig bankkontakt för alla dina bankaffärer. Internettjänst och personlig service på telefon, dygnet runt.

kontaktperson:Cecilia Wahlberg
m:cecilia.wahlberg@handelsbanken.se
Hörby kommuns Industrifastighets AB

Vi erbjuder flexibilitet, närhet och service. Var vill Du etablera Dig? I tätorten eller ute i kommunen? I våra industribyar eller på egen mark i egna lokaler? Nära riksvägarna eller i en lugn miljö nära naturen? Det är bara att välja! Vi kan uppfylla de flesta önskemål, möjligheterna är både stor och generös när det gäller företagsetableringar i Hörby. I våra industrihotell kan vi erbjuda både kontors och verkstadsutrymmen. Se vidare under lediga lokaler. Hörby kommun har näringslivsfrågor i fokus och strävar ständigt efter att förbättra servicen till företagen samt underlätta i de kontakter som man har med kommunen.

kontaktperson:Lars Lagö
m:lars.lago@horby.se
Ludvig & Co
kontaktperson:Katarina Duvemyr
m:katarina.duvemyr@ludvig.se
Länsbolag AB

Länsbolag hjälper människor att starta eller avveckla sitt bolag på ett enkelt och smidigt sätt. Målet är att leverera dessa tjänster på det mest trygga och säkra sättet i branschen. Vi har egna utvecklade digitala lösningar som gör affären enklare än någonsin. Vi är snabba, flexibla och ser fram emot att få jobba ihop med våra kunder och partners.

kontaktperson:Oliver Mugosa
m:oliver@lansbolag.se
Rosengård fastigheter

Vi är Rosengårds egna fastighetsbolag med 1 680 lägenheter. Vi erbjuder våra drygt 5000 hyresgäster möjligheten att kostnadsfritt lära sig hur man startar ett företag.

kontaktperson:Sofia Wittman
m:sofia.wittman@rosengardfastighet.se
Skurups Sparbank

I över 100 år har Skurups Sparbank arbetat med att leverera finansiella lösningar som bidrar till utveckling och stabilitet i Skurups kommun. Samtidigt har våra rötter växt sig starka och gjort oss till en del av det lokala samhället. Genom personligt bemötande, engagemang och långsiktigt tänkande har vi byggt relationer och skapat många spännande möten och möjligheter mellan människor – och förhoppningsvis genererat affärer till både oss och andra. Skurups Sparbank är en bank i ständig rörelse – men det är här i Söderslätts jord som vi har vårt hjärta och våra rötter. Hos oss får du tips som gör det enklare och snabbare för dig att komma igång. Har du en affärsplan, som godkänts av Nyföretagarcentrum eller Almi, då har du kommit en bra bit. Vi hjälper dig därefter med allt från en bra start, grundtrygghet och smidiga betalrutiner till att se över finansieringsfrågan.

kontaktperson:Inga-Lill Hellberg
m:inga-lill.hellberg@skurupssparbank.se
Sparbanken Skåne
kontaktperson:Johanna Holst
Sysav

Sysav tar hand om och återvinner avfall från hushållen i södra Skåne. Dotterbolaget Sysav Industri AB tar hand om avfall från verksamheter. Som miljöföretag strävar vi efter att återvinna så mycket som möjligt. Företaget bidrar aktivt till en bättre miljö genom att ta emot avfall och behandla det som en resurs. Vi återvinner 98% som material eller energi av allt avfall vi tar emot. Sysav finns mitt i kretsloppet och bidrar till ett hållbart samhälle. Sysav®Total – en helhetslösning för ditt avfall. Med tillgång till Sysavs totala tjänsteutbud skräddarsyr vi en lösning efter ditt företags behov. Som avtalskund hos Sysav kan du, genom att logga in på mina sidor, enkelt få fram statistik, följa och analysera företagets avfallsflöden.

kontaktperson:Anna Vilén
m:anna.vilen@sysav.se
Visma Spcs

Välkommen till småföretagslivet! Sedan starten för över 30 år sedan har vi arbetat nära landets småföretagare och redovisningsbyråer. Det har gett oss en fantastisk insyn i hur det är att driva eget. Det har också lärt oss en hel del om vad som behövs för att lyckas med livet som företagare. Idag använder fler än 170 000 småföretag våra program och tjänster. Dessutom har flertalet av Sveriges redovisningsbyråer program från Visma Spcs och större delen av landets gymnasieskolor använder våra program i sin utbildning. Vi hade inte kunnat få ett bättre betyg. Vill du ha hjälp med att hitta rätt lösning för just ditt företag är du varmt välkommen att kontakta vår försäljningsavdelning på 0470-70 61 00.

kontaktperson:Boo Gunnarson
m:boo.gunnarson@visma.com

Bronspartners & övriga samarbeten

Advokatfirman Kastberg AB
kontaktperson:Jennie Kastberg
m:jennie.kastberg@kastberglaw.com
Björn Berglund Creative Studio AB
kontaktperson:Björn Berglund
m:hello@bjornberglund.com
Björn Lundén Information AB
kontaktperson:Lars Sörling
m:info@blinfo.se
Cederblad & Co
kontaktperson:Patrik Söderstedt
m:patrik.soderstedt@cederblads.se
Epafi AB
kontaktperson:Bianca Davidson
m:info@epafi.se
Företagarna Öresund
kontaktperson:Rolf Östinge
m:oresund@foretagarna.se
Hörby Bruk
kontaktperson:Göran Sjöberg
m:goran.sjoberg@horbybruk.se
LENY Fastighets AB
kontaktperson:Tobias Persson
m:tobias.persson@leny.se
Länsstyrelsen
kontaktperson:Patrik Åkesson
m:patrik.akesson@lansstyrelsen.se
Minc
m:hello@minc.se
Nyström & Partners Revision
kontaktperson:Marie Jönsson
m:marie.jonsson@crowe.se
Revizion Sverige AB
kontaktperson:Avni Kalaja
m: avni@revizion.se
Rotary
Sensus
kontaktperson:Margareta Clarén
m:margareta.claren@sensus.se
Åtta.45 Tryckeri AB
kontaktperson:Olle Sterner
m:olle.sterner@atta45.se