Är du intresserad av att delta i vårt mentorsprogram?

Livet som ny företagare är inte lätt, det är många utmaningar och problem man ställs inför. Med stöd och support av en mentor, en oberoende och erfaren företagare, underlättas starten enormt.

NyföretagarCentrums mentorer arbetar ideellt och erbjuder adepterna sina erfarenheter och kunskaper likväl som sina nätverk. Under 12 månader har man möjlighet att kostnadsfritt få: någon att bolla med och utmana idéer, hjälpen att hitta de lämpligaste lösningarna och komma till beslut, utveckling av kommunikation och nätverkande men framför allt…. någon som utan baktankar stöttar, motiverar och hjälper till att hålla fokus framåt.

Delta i NyföretagarCentrum Öresund lokala mentorprogram

NyföretagarCentrum Öresund deltar åter igen som lokal arrangör i NyföretagarCentrum Sveriges populära Mentorprogram. Mentorprogrammet drivs av NyföretagarCentrum Sverige på uppdrag av Tillväxtverket. Programmet innebär att du som nyföretagare kostnadsfritt får tillgång till en mentor, vilken bidrar med sina erfarenheter och sitt nätverk på ideell basis under ett år. Vi erbjuder också sex gemensamma träffar för fortbildning inom aktuella ämnen, erfarenhetsutbyte och nätverkande. På så sätt får du en bättre företagsstart och möjlighet till lönsamhet och framgång.

Den del av framgångskonceptet i NyföretagarCentrum Öresunds mentorprogram är vårt samarbete med världens största yrkesnätverk – Rotary. Flera av våra rådgivare är aktiva medlemmar i Rotary sedan många år tillbaka, och genom dessa öppnas nu dörrarna till Rotarys unika nätverk. Vi har etablerat ett samarbete mellan NyföretagarCentrum Öresund och Rotary Distrikt 2390 som gör det möjligt för dig att både få en mentor i en klubb nära dig och att ta del av Rotarys fantastiska nätverk.


Programmet är kostnadsfritt, precis som vår rådgivning, och syftet är att du ska bli ännu starkare och tryggare i din roll som företagare. Då antalet mentorpar är begränsat kan alla som vill tyvärr inte få en egen mentor, men vi gör allt vi kan för att matcha dig som anmäler dig.


Vårt mentorprogram vänder sig till nyföretagare i någon av kommunerna Burlöv, Hörby, Höör, Kävlinge, Lomma, Malmö, Sjöbo, Skurup, Svedala, Staffanstorp, Trelleborg och Vellinge.

Mentorhandledare hos NyföretagarCentrum Öresund