Årets Nyföretagare 2024 i Haninge!

Årets Nyföretagare 2024 i Haninge är utsedd! 
Stort grattis till Natalie Vaneker, Lugnets Djur och Natur AB!

Juryns Motivering

Med gedigen arbetslivserfarenhet inom socialtjänsten valde Årets Nyföretagare Natalie Vaneker att förverkliga sin dröm om en daglig verksamhet för personer med funktionsvariationer. Tanken väcktes i samband med köpet av en gård där de grundläggande förutsättningarna fanns för ett eget företag inom branschen. På Lugnets Djur och Natur i Västerhaninge får brukarna möjligheten att utvecklas utifrån sina individuella viljor och förmågor samt stödet till att bli så självständiga som möjligt. Med ett gott hjärta, hög kompetens och ett professionellt förhållningssätt har Natalie Vaneker idag uppdrag från flera kommuner och är därmed en god förebild för kommande entreprenörer!