Våra samarbetspartners

Vi Förenade

Vi Förenade hyr ut lokaler, butiker, kontor och bostäder till både privatpersoner och företagare i Falun och Borlänge. Fastigheterna underhålls frekvent och Vi Förenade satsar mycket på att utveckla sin fastigheter.

Swedbank

Med 600 000 företagskunder är Swedbank den ledande banken. Erbjudandet Bättre Affärer ger dig som småföretagare rätt tjänster och bättre service. Du får alla produkter ett företag behöver och dessutom en årlig ekonomisk genomgång.

SEB

SEB erbjuder företagare finansiering på kort och lång sikt. Med Enkla Firman får du de viktigaste banktjänsterna för din enskilda firma. Det ingår bland annat ett företagskonto med bankgiro, en app och personlig rådgivning dygnet runt alla dagar.

Right Education

Right Education erbjuder smarta ekonomiutbildningar och kurser i redovisning, skatter och företagande. Du kan välja bland 70 olika utbildningar om allt från nyckeltal, arbetsrätt till hur du gör ett bokslut.

Printeliten

Printeliten erbjuder allt inom tryck, exponering och profilprodukter. Såväl inomhus som utomhus. Behöver du material för marknadsföring? Hos Printeliten hittar du det mesta. Du kan dessutom få hjälp med logga, en folder eller ett reklamblad. Det går även bra att trycka i mindre upplagor, vilket brukar kunna vara bra för en ny företagare.

Lokalt i

Annonsbladet är Dalarnas största gratistidning. Genom att annonsera i tidningen kan du nå hela 104 000 hushåll och med 85 000 läsare. Du kan välja att annonser i en eller flera upplagor beroende på vilket område du vill nå. Tidningen delas ut varje söndag, är mycket populär att läsa och blir hos många liggandes som hela veckans tidning.

Advokatfirman Glimstedt

Advokatfirman Glimstedt är en av Sverige största advokatbyråer med kontor i Falun. Målet är att erbjuda lösningar som du som kund kan känna dig trygg med. Med ett helhjärtat engagemang får du något mer än bara ren tolkning av lagen.

Företagarna

Företagarna erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat. Som medlem i Företagarna har du tillgång till försäkringar, utbildning, rådgivning samt många olika erbjudanden som kan vara intressanta för dig som ny företagare.

Falu Kommun

Falu Kommun satsar på nyföretagande i kommunen. Näringslivskontoret arbetar hårt för kommunens företagare coh för att du som ny företagare ska utvecklas och och skapa ett livskraftigt företag. I samarbete med NyföretagarCentrum skapas skapas förutsättningar för detta och som ny företagare i Falun är du alltid välkommen att kontakta kommunen för för olika typer av tillstånd med mera.

Dalarna Science Park

Dalarna Science Park är en samverkansplattform för företagsutveckling, utvecklingsprojekt och en självklar mötespunkt för Dalarnas innovationskraft. Tillsammans med näringsliv, akademi och samhälle skapar vi förutsättningar för en hållbar regional tillväxt och internationell framgång.

LF Dalarnas

LF Dalarnas kan hjälpa dig med alla försäkringar du behöver för att trygg i ditt företagande. Du måste både försäkra ditt företag och sig själv. Beskriv din affärsidé så får du en skräddarsydd lösning utifrån den typ av företag som du ska bedriva.

Bjursås Sparbank

Bjursås Sparbank arbetar främst med små- och medelstora företag som har verksamhet inom Falu Kommun. Fördelen med Bjursås Sparbank är att de kan skräddarsy lösningar för ditt företag med de produkter och tjänster som du är i behov av. Som en lokal samarbetspartner hjälper banken dig att utvecklas och synas.

Appelli Advokatbyrå

Appelli är en av Dalarnas största advokatbyråer. Här arbetar advokater tillsammans med biträdande jurister. Alla med egna kompetensområden och ett stort engagemang. Här får du som kund tillgång till 150 års samlad erfarenhet av juridik, rådgivning, processer och tvistelösning. Det vi säger att vi kan, det kan vi på djupet.

Electa Business Partner AB

Electa Business Partner AB har i 36 år arbetat med ägarledda företag. Vår samlade kunskap och erfarenhet gör att vi kan hjälpa dig som företagare i hela den ekonomiska kedjan – från bolagsbildning, löpande ekonomisk redovisning, löner till bokslut och deklarationer. Därtill kontakt med myndigheter och det som kan uppstå kring att vara företagare. Det viktiga är den personliga kontakten. Till Electa Business Partner AB kan du alltid titta in och diskutera ditt företagande. Och detta bjuder vi på. Erbjudande från Electa Business Partner AB På Electa Business Partner AB har du som besökare till NyföretagarCentrum alltid kostnadsfri rådgivning.