Våra erbjudande till dig som är företagare

Ta del av exklusiva erbjudanden

Printeliten

Printeliten erbjuder allt inom tryck, exponering och profilprodukter. Såväl inomhus som utomhus. Behöver du material för marknadsföring? Hos Printeliten hittar du det mesta. Du kan dessutom få hjälp med logga, en folder eller ett reklamblad. Det går även bra att trycka i mindre upplagor, vilket brukar kunna vara bra för en ny företagare.

Erbjudande från Printeliten

Printeliten erbjuder allt inom tryck, exponering och profilprodukter. Såväl inomhus som utomhus. De erbjuder dig som besökt NyföretagarCentrum ”prova-på tryck.”

Visitkort         100 st för 150 kr (dubbelsidigt 295 kr)

Produktblad  50 st för 270 kr

Flyers              500 st A6 för 495 kr (dubbelsidigt 795 kr)

Erbjudande från Printeliten

Lokalt i

Annonsbladet är Dalarnas största gratistidning. Genom att annonsera i tidningen kan du nå hela 104 000 hushåll och med 85 000 läsare. Du kan välja att annonser i en eller flera upplagor beroende på vilket område du vill nå. Tidningen delas ut varje söndag, är mycket populär att läsa och blir hos många liggandes som hela veckans tidning.

Erbjudande från Lokalt i

LF Dalarnas

LF Dalarnas kan hjälpa dig med alla försäkringar du behöver för att trygg i ditt företagande. Du måste både försäkra ditt företag och sig själv. Beskriv din affärsidé så får du en skräddarsydd lösning utifrån den typ av företag som du ska bedriva.

Erbjudande från LF Dalarnas

Appelli Advokatbyrå

Appelli är en av Dalarnas största advokatbyråer. Här arbetar advokater tillsammans med biträdande jurister. Alla med egna kompetensområden och ett stort engagemang. Här får du som kund tillgång till 150 års samlad erfarenhet av juridik, rådgivning, processer och tvistelösning. Det vi säger att vi kan, det kan vi på djupet.

Erbjudande från Appelli Adokater
På Appelli Advokatbyrå har du som besökare till NyföretagarCentrum möjlighet att få en timmes kostnadsfri rådgivning.

Erbjudande från Appelli Adokater