NyföretagarCentrum Sydöstra Skåne arrangerar Skuggstyrelseprogrammet tillsammans med Innovationscenter för landsbygden – ett engagemang som får företag att växa i sydöstra Skåne.

Skuggstyrelseprogrammet

Vad är Skuggstyrelseprogrammet?

Har ditt företag utvecklingspotential men du önskar specialkompetens inom ett visst område eller vill ha strategiskt hjälp med ditt företags utveckling? Då kan du få hjälp av en skuggstyrelse. En skuggstyrelse består av lokala personer med värdefull affärserfarenhet och kompetens som matchas till dina behov och de finns till ditt förfogande när du behöver stöttning, råd eller kompletterande kompetenser. Att skuggas av Skuggstyrelsen är precis som det låter: den är bara din skugga, den tar inte ifrån dig bestämmanderätten över ditt företag. Den kompletterar dina kunskaper, ger dig kloka råd och åsikter. Men det är du som fattar besluten och väljer vad du vill ta till dig för att utvecklas i den riktning du önskar.

Du kan ansöka att vara en del av det kostnadsfria programmet under hösten 2024 och våren 2025 om du uppfyller följande kriterier:
– Vill utveckla ditt företag
– Har frågeställningar som är aktuella nu eller framöver
– Är beredd att dela med dig
– Är beredd att avsätta tid för detta

Inspiration: Vad du får med en Skuggstyrelse

Låter det intressant?

Kontaktpersoner:

Ann-Sofie Larsson, NyföretagarCentrum Sydöstra Skåne
ann-sofie.larsson@nyforetagarcentrum.se

Helena Kurki, Innovationscenter för landsbygden
helena.kurki@sjobo.se

Filmer från Skuggstyrelsen:

Skuggstyrelsen i media:

Summering 2022

Intervju med deltagande företag

Artikel i Ystads Allehanda

Skuggstyrelsen hjälper företag att växa