Välkommen till NyföretagarCentrum Partille

Hur går en rådgivning till?

Boka rådgivning

Boka din rådgivning i god tid. Ibland kan det finnas ont om tider nära inpå. Så det är alltid bra att boka med god marginal.
Boka rådgivning

Börja skriva din affärsplan

För att kunna ge dig så goda råd som möjligt är det viktigt att du har arbetat så långt som möjligt på din affärsplan innan ditt möte. Har du ännu inte börjat skriva på en affärsplan kan du följa länken nedan.
Till affärsplanen

Förbered underlag och skriv ner frågor

Fundera på om det är några specifika frågor du behöver ha hjälp med eller om du har något annat underlag som är bra för rådgivaren att se.

Nyheter

Hos NyföretagarCentrum Partille kan du träffa våra rådgivare

Om oss

Vad gör NyföretagarCentrum i Partille? 

Vi på NyföretagarCentrum i Partille har varit i gång sedan 2012 och erbjuder kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning till Dig som funderar på att starta eget eller precis har startat!

Vi finns numera på Kulturum (en trappa upp) på Gamla Kronvägen 56 i Partille.

För bokning av kostnadsfri rådgivning ring 070-648 90 46.

Förutom rådgivningar så arrangerar vi även Nyföretagarkvällar 2 gånger per år, där ni får ta del av inspirerande föredragshållare från såväl etablerade som nystartade företagare. Även kommun, bank, försäkringsbolag, Skatteverket, Almi med flera aktörer brukar vara på plats och presentera sig. Vi brukar alternera plats så att vi syns i alla olika kommundelar i Partille. Oftast så arrangeras det hela hos någon lokal företagare i Partille Kommun. Nu senast 16 April 2024 hos Optinet Data AB.

Våra rådgivare som ni kan kontakta för kostnadsfri rådgivning är Henrik Andersson samt rådgivarvikarie Boel Glaas som ni kan läsa mer om enligt ovan. Verksamhetsledaren för NyföretagarCentrum i Partille heter Jaana Kollberg.

Vi brukar även delta på Jobbmässor i kommunen när sådana arrangeras. När behov och intresse finns så har även starta eget kurser arrangerats. Vi har även samarbete med gymnasieskolorna i Partille. På sikt hoppas vi kunna arrangera mentorprogram för nystartade.

I NyföretagarCentrum i Partille finns självfallet en styrelse bestående av olika företagare och tidigare företagare i Partille Kommun och styrelsen består under verksamhetsåret 2024-2025 av:

  •  Ordförande Hadar Kronberg (Ordf. Bygg & Miljönämnden Partille Kommun),
  •  Vice ordförande Catrin Emanuelsson (f.d.kontorschef för SEB, nu aktiv pensionär), 
  •  Styrelseledamöterna: Uno Hallgren (Delägare av Le Mat i Sävedalen), Åsa Harbom (VD på Alufront AB) Elias Högberg (VD & grundare Rekrytat) samt Suppleant: Katrin Alves Andreasson (Gardinbolaget)

Hur gör vi detta möjligt?

Verksamheten finansieras huvudsakligen genom det Lokala Näringslivet i Partille samt via Partille Kommun.

Om även ditt företag vill bidra till verksamheten och bli samarbetspartner till Nyföretagarcentrum så ber vi dig kontakta Verksamhetsledare Jaana Kollberg som då berättar mer om vad det kan ge er som företag!

Verksamhetsledare Jaana Kollberg nås på mejl jaana.kollberg@nyforetagarcentrum.se eller på mobilnummer 070-594 1874.

Varför gör vi detta?

Huvudsyftet är att stimulera till ett ökat nyföretagande så att Partille växer, utvecklas och skapar fler arbetstillfällen!

I dessa tider av lågkonjunktur, krig och med pandemin i backspegeln så är det många som är oroliga för att starta eget och därför vill vi verkligen betona möjligheten som detta ger er kostnadsfritt vid nystart eller även för dig som kommit igång och behöver lite stöd.

Välkomna att boka in kostnadsfria rådgivningar hos Nyföretagarcentrum där ni även erhåller tips på andra aktörer som kan vara behjälpliga på er företagsresa.

Vänligen

Jaana Kollberg

Verksamhetsledare för Nyföretagarcentrum i Partille

 

Kontakta oss

NyföretagarCentrum i Partille

Telefon: 070-648 90 46

E-post: partille@nyforetagarcentrum.se

Adress:  Kulturum, Gamla Kronvägen 56, 433 33 PARTILLE

 

NyföretagarCentrum Partille

Gamla Kronvägen 56

433 33 Partille

https://www.nyforetagarcentrum.se/partille