Välkommen till NyföretagarCentrum Olofström

Hur går en rådgivning till?

Boka rådgivning

Boka din rådgivning i god tid. Ibland kan det finnas ont om tider nära inpå. Så det är alltid bra att boka med god marginal.
Boka rådgivning

Börja skriva din affärsplan

För att kunna ge dig så goda råd som möjligt är det viktigt att du har arbetat så långt som möjligt på din affärsplan innan ditt möte. Har du ännu inte börjat skriva på en affärsplan kan du följa länken nedan.
Till affärsplanen

Förbered underlag och skriv ner frågor

Fundera på om det är några specifika frågor du behöver ha hjälp med eller om du har något annat underlag som är bra för rådgivaren att se.

Årets Nyföretagare Olofström 2023

Valentino Agusi – Valentinos Auto AB

Hos NyföretagarCentrum Olofström kan du träffa våra rådgivare

Anette Klingeborn Skoglund – verksamhetsledare/ rådgivare

Verksamhetsansvarig rådgivare
Anette blev Årets Nyföretagare i Sverige 1994 och Miljöpris från Världsnaturfonden 1995. Utbildad i ledarskap och pedagogik. Erfarenhet från många olika branscher som film-teaterproduktion, tillverkning, försäljning detalj-grossistverksamhet och upplevelseindustri. Specialist inom kultur och kreativa näringar.Om oss

NyföretagarCentrum ger dig som funderar på att starta eget företag – eller redan har startat – kostnadsfri rådgivning. Vi har erfarna rådgivare som hjälper dig med din affärsidé, frågor kring budget, marknadsföring eller vad du vill som rör ditt företagande.

När du har varit på rådgivning hos oss kommer du att vara väl förberedd för livet som egenföretagare. Det enda vi kräver av dig är ditt engagemang och att du tror på din idé.

Rådgivningen är helt kostnadsfri tack vare vårt nätverk av samarbetspartners som stöder oss, både med finansiella medel och med personlig expertis och engagemang.

Kontakta oss

NyföretagarCentrum Olofström – Stiftelsen Olofström etablerings centrum

Telefon: 010-15 111 05

E-post: olofstrom@nyforetagarcentrum.se

Adress: Stiftelsen Olofströms etabl.centrum
Marietorpsv.16
29372 Jämshög