Välkommen till NyföretagarCentrum Nacka Värmdö Tyresö

Hur går en rådgivning till?

Boka rådgivning

Boka din rådgivning i god tid. Ibland kan det finnas ont om tider nära inpå. Så det är alltid bra att boka med god marginal.
Boka rådgivning

Börja skriva din affärsplan

För att kunna ge dig så goda råd som möjligt är det viktigt att du har arbetat så långt som möjligt på din affärsplan innan ditt möte. Har du ännu inte börjat skriva på en affärsplan kan du följa länken nedan.
Till affärsplanen

Förbered underlag och skriv ner frågor

Fundera på om det är några specifika frågor du behöver ha hjälp med eller om du har något annat underlag som är bra för rådgivaren att se.

Nyheter

Hos NyföretagarCentrum Nacka Värmdö Tyresö kan du träffa våra rådgivare

Anette Klingeborn Skoglund

Verksamhetsansvarig

Årets Nyföretagare i Sverige 1994 och Miljöpris från Världsnaturfonden 1995. Utbildad i ledarskap och pedagogik. Erfarenhet från många olika branscher som film-teaterproduktion, tillverkning, försäljning detalj-grossistverksamhet och upplevelseindustri. Specialist inom kultur och kreativa näringar.

Raoul Tommy Sultan

Kontakt mentorprogrammet

Är erfaren Företagsledare ifrån bl.a Dagligvaruhandeln FMCG med inriktning på de Nordiska länderna. Har lång erfarenhet med inom försäljning, marknadsföring och ledarskap inklusive rekrytering.

Per-Olof Eriksson

Ekonomisk rådgivare och hjälper företag under uppstart med rådgivning i allmänna ekonomifrågor, bank och finansieringsfrågor. Per-Olof har en bred erfarenhet av arbetet i bank sedan 1981 och har bl a varit företagsrådgivare för både mindre och större företag.

Om oss

NyföretagarCentrum Nacka Värmdö Tyresö är en icke-vinstdrivande stiftelse som funnits sedan 1994. Vi erbjuder dig kostnadsfri rådgivning. Våra rådgivare är egna företagare med ett stort lokalt kontaktnät som hjälper dig med din affärsidé, dina allmänna frågor kring budget, marknadsföring eller annat som rör ditt företagande och som individ.

När du har varit på möte eller rådgivning hos oss kommer du att vara bättre förberedd. Det enda vi kräver av dig är ditt engagemang och att du tror på din idé.

Rådgivningen är helt kostnadsfri tack vare vårt nätverk av samarbetspartners som stöder oss, både med finansiella medel och med personlig expertis och engagemang.

Kontakta oss

NyföretagarCentrum Nacka Värmdö Tyresö

Telefon: 010-151 11 05

E-post:

nacka@nyforetagarcentrum.se

Adress:
Järnvägsgatan 36, 131 54 Nacka

NyföretagarCentrum Nacka Värmdö Tyresö

Järnvägsgatan 36

131 54 Nacka

https://www.nyforetagarcentrum.se/nacka/