Våra erbjudanden till dig som är företagare

Ta del av exklusiva erbjudanden

Vi vill ge dig en bra start! – Länsförsäkringar Älvsborg

Bank
Försäkring

Grattis till ditt nystartade företag. Vi vet att det är mycket att tänka på så här i början. Därför hoppas vi kunna hjälpa dig med det vi är experter på, så kan du fokusera på att utveckla verksamheten istället.

Vi är inte som andra försäkringsbolag. Vi är lokala, vilket innebär att vi känner till din marknad och din verklighet. Dessutom ägs vi av våra kunder. Går det bra för Länsförsäkringar Älvsborg är det inga externa aktieägare som gynnas. Istället delar alla våra kunder på återbäringen.

Just nu får du som nyligen startat bolag 25 procents rabatt på premien under det första året. Du kan också teckna en förmånlig starta företag-försäkring via vår webbplats, den ger dig sex månaders försäkring för 1 000 kronor.

Till Länsförsäkringar Älvsborgs webbplats

Få hjälp i den digitala djungeln

IT & webb

När du ska starta ditt företags digitala liv är det lite av en djungel att hitta rätt med domän, e-post och så vidare. Vår samarbetspartner Hemsideverkstaden bjuder dig på en timmes rådgivning där du kan ställa alla frågor du har och få hjälp och vägledning till den lösning som kan vara bäst för dig.

 

Ta kontakt med Hemsideverkstaden